Zoek voor autoverhuur in Maidstone

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Maidstone

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Maidstone is goedkoop en handig via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. De historische stad in het graafschap Kent heeft een rijke culturele geschiedenis en biedt bezoekers een aantrekkelijke hoeveelheid attracties en activiteiten. Of u nu de nachtclubs wilt bezoeken of Egyptische mummies wilt ontmoeten, Maidstone is een geweldige plaats voor een weekendbreak of zelfs een langer verblijf.easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Maidstone en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel het Verenigd Koninkrijk met inbegrip van Londen, Birmingham, Manchester, Leeds, Sheffield, Liverpool, Glasgow en Edinburgh. Autohuur in Maidstone is een geweldig goedkope manier of het meeste uit uw verblijf te halen of u hier nu voor zaken of voor plezier bent.

Autohuur in Maidstone

Goedkope autohuur in Maidstone

Maidstone is vol fascinerende relikwieën en historische gebouwen en heeft een kleurrijke en vaak bloedige geschiedenis, deels als gevolg van zijn ligging op de bedevaartsroute tussen Dover en Londen. Sommige gebouwen die de tijd hebben overleefd zijn o.a. de Parish Church of All Saints en het schilderachtige College of Priests uit 1398. Het 150 jaar oude Maidstone Museum and Art Gallery is een van de meest indrukwekkende musea in het zuidoosten met tentoonstellingen over oosterse kunst, archeologie, natuurlijke historie, plaatselijke geschiedenis en meer. In het museum is ook een tentoonstelling met gezinsvriendelijke Egyptische mummies en in de Earth Heritage Gallery zijn veel fossielen van dinosaurussen. Het Tyrwhitt-Drake Museum of Carriages dat zich in de middeleeuwse stallen van het Paleis van de Aartsbisschop bevindt, is een andere geweldige plaats om in rond te lopen. De burgemeester van Maidstone heeft het museum in 1946 opgericht om de rijtuigen waar hij mee was opgegroeid tentoon te stellen. Maidstone is niet alleen geschiedenis. De stad heeft een levendig stadscentrum en een brede keus aan bruisende bars, goede restaurants en een geweldig winkelcentrum.

Maidstone per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Huur een auto in Maidstone en u kunt de omringende omgeving van het graafschap Kent – "De Tuin van Engeland" verkennen. Zijn vriendelijke dorpjes en glooiende groene heuvels maken het een genot om Kent in uw eigen tempo te verkennen.

Boek uw huurauto nu