Zoek voor autoverhuur in Leicester

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Leicester

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Leicester is goedkoop en gemakkelijk via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Leicester is een van de meest kosmopolitische en levendige steden in Midden-Engeland en biedt een grote hoeveelheid attracties en activiteiten, van winkelen in boetiekjes tot het bezichtigen van ruïnes van kastelen.easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Leicester en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel Engeland en het Verenigd Koninkrijk met inbegrip van Londen, Birmingham, Manchester, Leeds, Newcastle, Brighton, Liverpool, Glasgow en Edinburgh. Autohuur in Leicester is een geweldige manier om de stad in uw eigen tempo te verkennen en om vervolgens door te gaan naar het schitterende platteland van het graafschap Leicestershire.

Autohuur in Leicester

Goedkope autohuur in Leicester

Leicester heeft een verrassende verscheidenheid aan attracties voor de bezoeker. Onder de historische bezienswaardigheden is het magnifieke Belvoir Castle, het kasteel van de Hertog en Hertogin van Rutland met een van de grootste privé-collecties kunstwerken in het Verenigd Koninkrijk. Op korte afstand van de stad kunt u ook de plek bezoeken waar de Battle of Bosworth plaatsvond en Richard III werd gedood. De Great Central Railway biedt tochten in schitterende oude stoomtreinen en informatie over de geschiedenis van het reizen per trein. Naast de kastelen en geschiedenis heeft de stad ook een grote selectie levendige bars en uitmuntende restaurants. Als u wat groen wilt zien nadat u een tijdje in het stadcentrum van Leicester heeft doorgebracht, ga dan een dagje naar het nabije National Forest. Hier kunt u genieten van wandelingen over natuurpaden, u kunt fietsen en paardrijden en ook de schitterende Conkers tentoonstelling bezoeken die geschikt is voor het hele gezin.

Leicester per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Aan de rand van stad is het pas geopende National Space Centre. Dit fascinerende museum voor kinderen van alle leeftijden is vol interactieve exposities. Levensgrote raketten, echt maansteen, satellieten en ruimtevaart maken dit een geweldige plaats om een hele dag door te brengen. U kunt meer leren over het ruimtevaartprogramma van Groot-Brittannië en de ruimte in het algemeen terwijl u tegelijkertijd goed bezig wordt gehouden!

Boek uw huurauto nu