Zoek voor autoverhuur in Leeds

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Leeds

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Leeds is goedkoop en gemakkelijk via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Leeds heeft terecht een reputatie verworven als een van de meest levendige en opwindende steden in het Verenigd Koninkrijk. Leeds, dat een bloeiend nachtleven (aangewakkerd door de grote studentenbevolking), schitterende winkelcentra en een dynamische culturele identiteit heeft, is een geweldige plaats voor een weekendbezoek of een langer verblijf.easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Leeds en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel Engeland en het Verenigd Koninkrijk met inbegrip van Londen, Newcastle, Liverpool, Glasgow en Edinburgh. Autohuur in Leeds is een geweldige manier om de stad te verkennen of u hier nu op zakenbezoek of voor uw plezier bent.

Autohuur in Leeds

Goedkope autohuur in Leeds

Leeds, dat aan de oevers van de rivier de Aire ligt, heeft zijn band met de industriële revolutie achter zich gelaten en is een dynamische moderne stad geworden. Het verleden van de stad kan het best worden ervaren bij de Armley Mills, waar enorme textielmachine stilliggen in de grotachtige oude fabrieken. Het modernere gezicht van Leeds is vastgelegd in het levendige stadscentrum, waar kleine wijken zijn samengebracht om een bedrijvige plaats om te shoppen, te eten en te feesten te vormen. Briggate is de beste plaats voor geweldige restaurants met vele verschillende cuisines, terwijl Boar Lane en Call Lane de straten zijn als u in de stad bent om het beroemde nachtleven van Leeds mee te maken. Voor meer culturele activiteiten is een bezoek aan de City Art Gallery een 'must'. Dit is een van de beste musea in Groot-Brittannië, waar een brede collectie moderne en eigentijdse kunstwerken, van John Constable tot Henry Moore, te zien zijn.

Leeds per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Huur een auto in Leeds en geniet van de vrijheid om de schitterende omgeving te verkennen. De rustige pittoreske Yorkshire Dales liggen op slechts korte afstand van de stad. Neem er de tijd voor om door de glooiende heuvels en dalen te rijden en om bij een pub te stoppen om de traditionele lunch van rosbief en Yorkshire Pudding te nuttigen.

Boek uw huurauto nu