Zoek voor autoverhuur in Kent

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Kent

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Huur een auto in Kent via easyCar - de low-cost, online autohuurspecialist. easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Kent en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel het Verenigd Koninkrijk met inbegrip van Londen, Manchester, Newcastle, Birmingham, Sheffield, Luton, Heathrow en Gatwick.

Autoverhuur in Kent - Autohuur in Kent

Low-cost autoverhuur in Kent - Low-cost autohuur in Kent

Kent, dat bekend staat als de Tuin van Engeland, is de ideale plaats om te relaxen. Of u hier nu op vakantie bent, voor een korte break of een dagtocht, huur een auto via easyCar en verken alle wonderen die Kent te bieden heeft. Verken het verleden van Kent, het oudste graafschap van Engeland, met een bezoek aan Canterbury, waar u de pelgrims van Chaucer kunt ontdekken, of aan Rochester waar het huis van Dickens staat. Kent heeft ook meer kastelen dan ergens anders in Engeland, waaronder Dover Castle, waar de evacuatie van Duinkerken tijdens de Tweede Wereldoorlog werd gepland, Leeds Castle en het 13e eeuwse Hever Castle, waar Anne Boleyn als kind woonde.

Kent per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Huur een auto via easyCar, de low-cost autoverhuurder, en ontdek waarom Kent bekend staat als de Tuin van Engeland. Begin met een bezoek aan Emmets, een rustige tuin gelegen op een van de hoogste punten in het graafschap. Dit kan worden gevolgd door een bezoek aan de cottagetuin van Sissinghurst Castle. Maak een wandeling door de romantische tuinen van Scotney Castle tot u een rustige plaats vindt waar u kunt zitten en genieten van het prachtige landschap van Kent. Als u daarna liever iets anders wilt doen, spring dan in uw low-cost huurauto van easyCar en ga naar een van de adembenemende stranden in Whitstable, Broadstairs, Folkestone of Sandwich.

Boek uw huurauto nu