Zoek voor autoverhuur in Ipswich

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Ipswich

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Ipswich is goedkoop en gemakkelijk via easyCar – de low-cost, on line autohuurspecialist. Ipswich is een bloeiende, bedrijvige provinciestad in het schitterende platteland van Suffolk. Zijn vele historische gebouwen, bruisende nachtleven en vele winkels en markten maken de stad een geweldige plaats voor een weekendbreak.easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Ipswich en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel Engeland met inbegrip van Londen, Norwich, Brighton, Reading, Bristol, Swindon, Birmingham and Manchester. Autohuur in Ipswich is een geweldig goedkope manier om het betoverende platteland van Suffolk te verkennen.

Autohuur in Ipswich

Goedkope autohuur in Ipswich

Ipswich, de hoofdstad van het graafschap Suffolk, ligt in een van de mooiste streken in Engeland en is vol dingen om te zien en te doen. Van lopen langs de historische waterkant waar jachten en kruisers aanmeren, tot het zien van een voetbalwedstrijd in Portman Road, er voor elk wat wils in Ipswich. Er zijn veel historische attracties in de stad. Christchurch Mansion is een schitterend Tudor gebouw vol schilderijen van Gainsborough, Constable en plaatselijke landschapschilders. De Corn Exchange is een mooi voorbeeld van Victoriaanse commerciële architectuur en bevat een geweldige onafhankelijke bioscoop. Cornhill is de levendige kern van Ipswich en is dit reeds sinds het Angelsaksische tijdperk. Er zijn veel winkels, bars en restaurants in en rond het plein waar zich ook het grote Gemeentehuis bevindt. Als u een idee wilt krijgen van de geschiedenis van het gebied, dan moet u het Ipswich Museum bezoeken dat een van de oudste met overheidsgeld gefinancierde museums buiten Londen is.

Ipswich per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Het omringende platteland van Suffolk is vol vriendelijke dorpjes, historische locaties en gebieden van adembenemende natuurlijke schoonheid. Huur een auto in Ipswich zodat u de regio in uw eigen tempo kunt verkennen. Het 12e eeuwse Framlingham Castle is een geweldige plaats om een dagtocht naar toe te maken, en het wel lijkt of de tijd heeft stilgestaan in de "wolstad" Lavenham, die wordt beschouwd als de meest indrukwekkende middeleeuwse stad in Groot-Brittannië.

Boek uw huurauto nu