Zoek voor autoverhuur in Guildford

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Guildford

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Guildford is goedkoop en gemakkelijk via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Guildford is een van de meest aantrekkelijke steden in Zuid-Engeland met zijn keistenen straatjes en historische gebouwen die naast levendige bars en geweldige winkels liggen. easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Guildford en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel Engeland en het Verenigd Koninkrijk met inbegrip van Londen, Reading, Bristol, Swindon, Gloucester, Birmingham, Manchester, Leeds, Liverpool, Glasgow en Edinburgh. Autohuur in Guildford is een geweldig goedkope manier om deze schitterende historische stad en het omringende platteland van het graafschap Surrey te verkennen.

Autohuur in Guildford

Goedkope autohuur in Guildford

Guildford heeft een charmant traditioneel karakter, ondanks het feit dat het een van de meest bloeiende centrums in de regio is voor winkelen en nachtleven. De High Street is een aantrekkelijke brede straat vol winkels en restaurants. In de schilderachtige keistenen zijstraatjes zijn allerlei soorten winkeltjes verborgen, van antiekhandels tot sandwichbars. Er zijn ook vele historische verrassingen en bezienswaardigheden. Guildford Castle is een indrukwekkend oud gebouw met serene tuinen vol heerlijk geurende bloemen. Abbot’s Hospital, een van de mooiste Tudor gebouwen in het land, gaat terug tot 1619 en werd gebouwd door de aartsbisschop van Canterbury. Een culturele verrassing is Guildford House Gallery, een 17e-eeuws stadswoning met een schitterende collectie schilderijen, velen van John Russell.

Guildford per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Huur een auto in Guildford zodat u deze streek in uw eigen tempo kunt verkennen. Slechts dertig minuten van Londen verwijderd en omgeven door het schitterende platteland van Surrey, maakt dat er diverse mogelijkheden voor dagtochtjes zijn. De Surrey Hills zijn vol charmante dorpjes en gebieden van natuurlijke schoonheid. Ripley, Gomshall en Compton zijn allemaal schattige dorpjes om te bezoeken, met geweldige, vriendelijke pubs, restaurants en voor de helft met hout beklede huizen. Het Elizabethan landhuid Loseley Park met zijn schitterende tuinen ideaal voor een ontspannen middagje wandelen, is een andere geweldige plaats om een dagje te gaan bezoeken.

Boek uw huurauto nu