Zoek voor autoverhuur in Gloucester

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Gloucester

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Gloucester is goedkoop en gemakkelijk via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. De historische aantrekkelijke stad Gloucester ligt in het meest schitterende landschap van Engeland en is zeer geschikt voor een heerlijke weekendbreak.easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Gloucester en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel Engeland en het Verenigd Koninkrijk met inbegrip van Londen, Birmingham, Manchester, Leeds, Newcastle, Bristol, Liverpool, Bath en Swindon. Autohuur in Gloucester is een geweldige manier om de stad te verkennen of u hier nu op zakenbezoek of voor uw plezier bent.

Autohuur in Gloucester

Goedkope autohuur in Gloucester

Omgeven door de betoverende groene heuvels van de Cotswolds en vlakbij het Royal Forest of Dean ligt Gloucester, midden in het hart van een adembenemende streek van Engeland. De magnifieke Normandische kathedraal torent hoog boven de stad uit en is een fascinerende plaats om te bezoeken en om de gravures en architectuur te bezichtigen. Fan van Beatrix Potter zullen het huis van de Tailor of Gloucester, de inspiratie voor het beroemde Potter verhaal, niet willen missen. In de dokken van Gloucester zijn drie geweldige musea, het National Waterways Museum, de Robert Opie Collection en het Regiments of Gloucester Museum. Elk museum biedt een uniek en fascinerende inzicht in de geschiedenis van de plaatselijke streek en daarbuiten. Diegenen die willen shoppen tot ze er bij neervallen dienen zich te begeven naar de waterkant, waar alle boetiekjes en koopjeswinkels zijn, evenals de bars en restaurants.

Gloucester per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Huur een auto in Gloucester zodat u de omgeving in uw eigen tempo kunt verkennen. De beroemde Cotswolds bestaan uit een serie glooiende heuvels waartussen vriendelijke dorpjes en steden (zoals Winchcombe) en oude gebouwen (zoals Sudeley Castle) verspreid liggen, en waar helder stromende rivieren (zoals de rivier de Windrush) dwars doorheen lopen. Een ander natuurlijk paradijs is de serene en oude Royal Forest of Dean. In dit bos kunt u heerlijk wandelen, picknicken, fietsen, paardrijden en zelfs rotsbeklimmen.

Boek uw huurauto nu