Zoek voor autoverhuur in Eastbourne

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Eastbourne

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Eastbourne is goedkoop en gemakkelijk via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Eastbourne is een enorm populaire badplaats in het schitterende heuvelgebied de South Downs in het graafschap Sussex en een van de meest bezochte vakantiebestemmingen in Groot-Brittannië. De stad is vol traditionele attracties en moderne entertainmentfaciliteiten, en is een fantastische plaats voor een korte vakantie.easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Eastbourne en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel Engeland en het Verenigd Koninkrijk met inbegrip van Londen, Birmingham, Manchester, Leeds, Bristol, Brighton, Newquay, Liverpool, Glasgow en Edinburgh. Autohuur in Eastbourne is een geweldig goedkope manier om de streek in uw eigen tempo te verkennen.

Autohuur in Eastbourne

Goedkope autohuur in Eastbourne

Eastbourne is een klassieke Britse badplaats met alle traditionele attracties die u verwacht, plus een groot aantal verrassingen! De schone, veilige stranden hebben erkenningen ontvangen voor hun uitmuntende conditie, en Eastbourne is een van de plaatsen die per jaar de meeste uren zon in het land ziet. Er zijn vele activiteiten om van te genieten, van go-karting en midgetgolfen tot varen op meren en petanque spelen. De prachtige Victoriaanse Eastbourne Pier biedt amusement voor zowel kinderen als volwassenen.De boulevard leidt tot de schitterende Eastbourne Downs en Beachy Head, wat mooie plaatsen zijn om te relaxen en om van de klassieke Engelse fish & chips te genieten.

Eastbourne per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

De streek die Eastbourne omringt is vol hoogtepunten en attracties. Het is dus de moeite waard om een auto te huren en de omgeving in uw eigen tempo te verkennen. Een heerlijk dagje uit is een tocht naar Bodiam Castle. Dit pittoreske kasteel is een van de mooiste voorbeelden van forten in het Verenigd Koninkrijk. Het kasteel dateert uit 1385, en je kunt over de borstwering lopen, het terrein rond het kasteel verkennen en van de atmosfeer en zelfs openluchtvoorstellingen genieten. Een geweldige plaats voor het hele gezin is het Knockhatch Adventure Park waar van alles te zien en te doen is, van roofvogels en slangen tot met een tobogan sleeën en midgetgolfen. Hoe actief u zich ook voelt, er is voor elk wat wils!

Boek uw huurauto nu