Zoek voor autoverhuur in Dover

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Dover

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Dover is goedkoop en gemakkelijk via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. De haven van Dover is een van de populairste doorvoerhavens voor verkeer tussen het Europese vasteland en Engeland. Met de beroemde Witte Kliffen en andere toeristenattracties is het ook een geweldige plaats om een paar dagen door te brengen.easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Dover en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel Engeland en het Verenigd Koninkrijk met inbegrip van Londen, Brighton, Eastbourne, Bristol, Swindon, Dartford, Birmingham, Manchester, Leeds, Newcastle en Liverpool. Autohuur in Dover is de beste manier om de omgeving te verkennen of om uw reis voort te zetten nadat u uit Frankrijk bent aangekomen.

Autohuur in Dover

Goedkope autohuur in Dover

Dover was een van de populairste badplaatsen in het Victoriaanse tijdperk en is nu een bloeiende stad die elk jaar miljoenen mensen door zijn haven ziet gaan. Een blijvend aspect en de belangrijkste image van Dover zijn de spectaculaire Witte Kliffen, een adembenemend gezicht voor diegenen die via de zee in Dover aankomen. Het beste uitzicht op de kliffen uit de stad is aan het eind van de Prince of Wales Pier. Dover Castle, een kasteel uit de 12e eeuw, is een van de meest schitterende kastelen in Engeland en ook een indrukwekkend gezicht. Het kasteel herbergt een militair museum evenals een tentoonstelling over de spiontactieken van geheime agenten uit de Tweede Wereldoorlog. Er is tevens een uitgebreid netwerk van ondergrondse tunnels die sinds de middeleeuwen zijn gebruikt. Er zijn ook goede winkelfaciliteiten en diverse prettige bars en restaurants in Dover – evenals traditionele fish & chips winkels.

Dover per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Huur een auto in Dover zodat u de omringende omgeving in uw eigen tempo kunt verkennen. Ongeveer 8 km verderop ligt Deal Castle, wat ook een schitterende attractie is. Het kasteel werd in 1540 gebouwd en is het mooiste voorbeeld van lage forten uit het tijdperk van Hendrik VIII. Het heeft 119 kanonposities, een buitengracht, een ophaalbrug en een ijzeren poort.

Boek uw huurauto nu