Zoek voor autoverhuur in Derby

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Derby

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Derby is goedkoop en handig via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Deze compacte aantrekkelijke en levendige Engelse stad is vol geschiedenis en traditie. Van de relikwieën van het industriële tijdperk tot de bruisende bars en cafés, Derby heeft voor elk wat wils.easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Derby en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel Engeland en het Verenigd Koninkrijk met inbegrip van Londen, Manchester, Birmingham, Newcastle, Liverpool, Glasgow en Edinburgh. Autohuur in Derby is een geweldige manier om de stad te verkennen of u hier nu op zakenbezoek of voor uw plezier bent.

Autohuur in Derby

Goedkope autohuur in Derby

Derby ligt in het groene en mooie graafschap Derbyshire en is een stad dat in een ontspannen tempo leeft. De kosmopolitische relaxte sfeer van het centrum betekent dat je er wel uren kunt doorbrengen met rondwandelen, een drankje drinken in de cafés of het bezoeken van de vele uitmuntende musea. Het Central Museum and Art Gallery stelt een fascinerende reeks militaire, archeologische en natuurhistorische voorwerpen tentoon, evenals werk van plaatselijke kunstenaars zoals Joseph Wright. Voor een kijkje in het industriële verleden van Derby moet u een bezoek brengen aan de Silk Mill – de eerste moderne fabriek van Engeland. U kunt ook een rondleiding maken door de Royal Crown, een van de oudste werkplaatsen in de stad waar vandaag de dag nog mooi porselein wordt geproduceerd. Andere interessante attracties zijn Derby Gaol, die de erbarmelijke condities laten zien waarin gevangenen in de 18e eeuw werden vastgehouden, en het Heritage Museum, waar u uitvoeringen kunt zien die 2000 jaar geschiedenis van Derby vieren.

Derby per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Derby is de toegangspoort tot het National Forest. Huur een auto in Derby en geniet van de vrijheid om deze geweldige oude bossen in uw eigen tempo te verkennen. Een geweldige plaats om met het hele gezin naar toe te gaan terwijl u door de bossen rijdt is Conkers Experience, met spelen en tentoonstellingen voor kinderen en volwassen.

Boek uw huurauto nu