Zoek voor autoverhuur in Darlington

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Darlington

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Darlington is goedkoop en gemakkelijk via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Darlington is een bedrijvige en aantrekkelijke marktstad in het schitterende County Durham. De vele attracties in en rond de stad maken Darlington een geweldige plaats voor een weekendbreak.easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Darlington en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel Engeland en het Verenigd Koninkrijk met inbegrip van Londen, Birmingham, Manchester, Leeds, Sheffield, Newcastle, Bristol, Liverpool, Glasgow en Edinburgh. Autohuur in Darlington is een geweldig goedkope manier om de bezienswaardigheden van de stad en de omringende omgeving te verkennen.

Autohuur in Darlington

Goedkope autohuur in Darlington

Darlington doet zijn status als marktstad eer aan. Er zijn overdekte stalletjes in een prachtig oud Victoriaans gebouw, buitenfaciliteiten in Market Square en een dynamische veemarkt elke derde vrijdag van de maand. Ook zijn er het hele jaar door speciale markten waar van alles, van continentale kaas tot designer kleding, wordt verkocht. Weg van de marktstalletjes zijn er veel bars, restaurants en winkels waar u uw hart op kunt halen. Het centrum is vol bloembakken en hanging baskets, die schilderachtige oude gebouwen versieren. Het is een schitterende plaats om rond te wandelen. Ga voor wat cultuur naar het Edwardian Civic Theatre and Arts Centre, waar het hele jaar door een programma van toneelstukken, films, tentoonstellingen en speciale evenementen is.

Darlington per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Er zijn veel dingen te ontdekken op het schitterende platteland rond de stad. Huur een auto in Darlington zodat u de streek in uw eigen tempo kunt verkennen. Het Darlington Railway Centre and Museum viert de geschiedenis van de streek als de plaats waar in 1825 het publiek voor het eerst in stoomtreinen kon rijden. Hier kunt u George Stephenson’s Locomotion zien, de originele locomotief die een wagon op het spoor trok, evenals vele andere beroemde en historische stoomtreinen. Ook een geweldige plaats is voor een dagtocht is Raby Castle in Staindrop, met zijn schitterende hertenpark.

Boek uw huurauto nu