Zoek voor autoverhuur in Coventry

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Coventry

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autoverhuur Coventry is goedkoop en gemakkelijk met easyCar - de voordelige, online autoverhuurspecialist. Coventry is een levendige stad in het prachtige Warwickshire landschap. Met een lange en fascinerende geschiedenis, een bloeiende culturele scène en een bruisend nachtleven is Coventry een geweldige stad om een paar dagen door te brengen, of u nu voor zaken of plezier komt.easyCar biedt autoverhuur in Coventry en op luchthavens en in stadscentra in heel Engeland en het Verenigd Koninkrijk, inclusief Londen, Birmingham, Manchester, Leeds, Newcastle, Bristol, Liverpool, Glasgow en Edinburg. Autoverhuur Coventry is een voordelige manier om in uw eigen tempo in de omgeving op ontdekkingstocht te gaan.

Autoverhuur Coventry

Voordelige autohuur Coventry

Coventry, een van de meest bloeiende steden in de Midlands heeft een groeiende reputatie als een centrum voor handel, cultuur en vermaak. Hoewel het in de Tweede Wereldoorlog zwaar werd gebombardeerd is het herstel en de regeneratie van Coventry door de jaren heen miraculeus te noemen. De opvallende Coventry Cathedral torent hoog in het midden van de stad en is een combinatie van ruïnes van de 13e eeuwse kerk, gebombardeerd in 1940 en een indrukwekkende nieuwe constructie. De Herbert Art Gallery and Museum is een sprankelend, miljoenencomplex met tentoonstellingen over Coventry en de plaatselijke geschiedenis evenals een prachtige selectie kunststukken. Het Coventry Transport Museum heeft de grootste collectie Britse wegvoertuigen in de wereld met meer dan 230 auto's, 250 fietsen en 90 motorfietsen. Coventry heeft ook volop uitstekende winkelvoorzieningen, van boetieks tot bekende winkelketens. Een selectie clubs en bars zorgen ervoor dat u na het winkelen en museumbezoek overdag, de hele nacht door feest kunt blijven vieren!

Coventry met de auto: fascinerende bezienswaardigheden tegen bodemprijzen

Er is voldoende te ontdekken in het omliggende platteland van Warwickshire. Huur een auto in Coventry en u kunt zelf op onderzoek uitgaan. U kunt het fantastische Lunt Romeinse Fort bezoeken, dat stukje bij beetje is gereconstrueerd van het archeologische overblijfselen en kunstvoorwerpen. Newnham Paddox Art Park, een van de grootste moderne beeldentuinen in Groot-Brittannië, is een serene en fascinerende plaats om rond te wandelen.

Boek uw huurauto nu