Zoek voor autoverhuur in Chester

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Chester

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Chester is goedkoop en gemakkelijk via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Chester is een levendige en historische stad in het noorden van Engeland met een dynamisch centrum en een oud hart. Of u nu de bars wilt bezoeken of liever door oude ruïnes loopt, er is in Chester voor elk wat wils.easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Chester en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel Engeland en het noorden met inbegrip van Manchester, Leeds, Preston, Darlington, Stockport en Liverpool. Autohuur in Chester is een geweldig goedkope manier om deze levendige stad en het afwisselende noordwesten van Engeland te verkennen.

Autohuur in Chester

Goedkope autohuur in Chester

Het oude verleden van Chester kan het best worden ervaren in het schitterende 2000-jaar oude Romeinse amfitheater, de grootste uit steen opgetrokken arena in Groot-Brittannië. In het Bezoekerscentrum in Chester is een tentoonstelling met fascinerende kunstvoorwerpen, die hier tijdens de nog steeds voortdurende opgravingen zijn gevonden. De stad is vol andere attracties die ideaal zijn voor het hele gezin. Het Blue Planet Aquarium is het grootste aquariumavontuur in het Verenigd Koninkrijk. Met 10 verschillende soorten haaien is dit een opwindende ervaring, vooral als je door de adembenemende 70m lange Aquatunnel loopt waar je DE enorme vissen over je heen ziet glijden. Voor diegenen die niet bang zijn uitgevallen is er de mogelijkheid om met haaien te zwemmen! Er is een goede keus aan winkels en restaurants in Chester, evenals een bruisend nachtleven. Het Mall Grosvenor Shopping Centre is een mooi winkelcentrum met veel boetiekjes en koopjeswinkels.

Chester per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Er zijn veel attracties te ontdekken in het omringende platteland van Cheshire. Huur een auto zodat u deze streek in uw eigen tempo kunt verkennen. Bodelwyddan Castle in Noord-Wales is een plaatselijke dependance van de National Portrait Gallery en een schitterende plaats om te verkennen. Bridgemere Garden World heeft het grootste assortiment tuinplanten in Europa, en er zijn vele winnende deelnames aan de Chelsea Flower Show te bezichtigen. Een andere interessante attractie is Catalyst, een wetenschapontdekkingscentrum in Widnes, met interactieve exposities voor de hele familie.

Boek uw huurauto nu