Zoek voor autoverhuur in Chelmsford

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Chelmsford

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Chelmsford is goedkoop en gemakkelijk via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Chelmsford, de hoofdstad van het graafschap Essex, is een aantrekkelijke en historische plaats om te bezoeken, met fascinerende culturele erfgoederen en een levendig stadscentrum. Het is een geweldige bestemming, of u hier nu een weekendje wilt blijven of langer wilt doorbrengen.easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Chelmsford en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel het UK met inbegrip van Londen, Birmingham, Manchester, Leeds, Sheffield, Newcastle, Liverpool, Glasgow en Edinburgh. Autohuur in Chelmsford is een geweldige manier om de stad te verkennen of u hier nu op zakenbezoek of voor uw plezier bent.

Autohuur in Chelmsford

Goedkope autohuur in Chelmsford

Chelmsford ligt verspreid rond een schilderachtig oud marktplein en is vol geschiedenis en traditie. In 1199 kreeg Chelmsford toestemming van Koning Jan voor markthandel, en de stad bezit nog steeds vele van zijn oude charmes en architectuur. De Chelmsford Cathedral (die tot 1914 een parochiekerk was) werd in de 15e eeuw gebouwd.
Alhoewel veel van het gebouw door de eeuwen heen beschadigd en herbouwd is, is de oorspronkelijk toren nog steeds intact en zeker een bezoek waard.
Om een inzicht te krijgen in de geschiedenis van de streek vanaf het IJstijdperk, moet u naar het Chelmsford Museum gaan. Om van de meer moderne faciliteiten van de stad te genieten kunt u door het winkelcentrum van de stad lopen, wat een voetgangersgebied is, en een van de vele winkels, bars of restaurants bezoeken.

Chelmsford per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Huur een auto in Chelmsford en u kunt een tocht maken naar Londen of door het omringende platteland van Essex rijden. Hyland House in Writtle, ten westen van Chelmsford, is een schitterende plaats om een middagje door te brengen met tearooms, rondleidingen door het huis en 200 hectare rustige tuinen om te verkennen. In Battlesbridge en Great Baddow zijn twee geweldige antiekcentra, ideaal voor koopjesjagers!

Boek uw huurauto nu