Zoek voor autoverhuur in Carlisle

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Carlisle

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Carlisle is goedkoop en gemakkelijk via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Carlisle is een historische stad in het graafschap Cumbria bij de grens tussen Engeland en Schotland en heeft meer dan 2000 jaar aan erfgoederen. Carlisle is een schitterende plaats vol interessante architectonische en culturele verrassingen en de moeite waard om een weekend of langer door te brengen.easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Carlisle en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel Engeland met inbegrip van Londen, Birmingham, Manchester, Leeds, Sheffield, Liverpool, Glasgow en Edinburgh. Autohuur in Carlisle is een geweldig goedkope manier om deze charmante stad en de schitterende omringende omgeving van Cumbria te verkennen.

Autohuur in Carlisle

Goedkope autohuur in Carlisle

Carlisle was vroeger een Keltische nederzetting en zijn geschiedenis als woonplaats gaat 2000 jaar terug. De stad is vaak het middelpunt geweest van bloedige oorlogen tussen Engeland en Schotland met William Wallace, Robert the Bruce en uiteindelijk Bonnie Prince Charlie die allemaal een poging deden om deze belangrijke strategische vesting in handen te krijgen. Vandaag de dag is Carlisle echter minder chaotisch! Het stadscentrum rond Green Market is vol uitmuntende winkels, bars en restaurants, en er zijn diverse prachtige musea en galerijen om te verkennen. Het Tullie House Museum and Art Gallery biedt een fascinerend inzicht in de plaatselijke geschiedenis met inbegrip van een tentoonstelling over katapulten en oud wapentuig. Het is ook de moeite waard om de adembenemende Carlisle Cathedral te bezoeken. Alhoewel deze sinds de bouw in 1122 veel schade heeft geleden en vaak is herbouwd, bezit hij nog steeds vele van de oorspronkelijke karakteristieken en zal grote indruk maken op zijn bezoekers.

Carlisle per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Huur een auto in Carlisle en geniet van de vrijheid om in uw eigen tempo de stad en zijn omgeving te verkennen. Mis vooral het Carlisle Castle niet, waar u een rondleiding door de kamers en bolwerken kunt meemaken. In dit kasteel hield Elizabeth I in 1568 Mary Queen of Scots gevangen. Vanaf de top van de kantelen kunt u van een panoramisch uitzicht over de stad en het nabijgelegen platteland genieten.

Boek uw huurauto nu