Zoek voor autoverhuur in Cambridge

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Cambridge

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Cambridge is goedkoop en gemakkelijk via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Cambridge is over de gehele wereld beroemd om zijn universiteit en heeft sommige van de meest belangrijke figuren in de geschiedenis in zijn plezierige en oude straten zien lopen. Met levendige bars, uitmuntende restaurants en een bloeiend cultureel leven is Cambridge een geweldige plaats voor korte vakanties of zelfs een langer verblijf.easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Cambridge en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel het Verenigd Koninkrijk met inbegrip van Londen, Birmingham, Manchester, Leeds, Sheffield, Liverpool, Glasgow en Edinburgh. Autohuur in Cambridge is een geweldige manier om de stad te ontdekken en om het betoverende platteland van het graafschap Cambridgeshire in uw eigen tempo te verkennen.

Autohuur in Cambridge

Goedkope autohuur in Cambridge

Als u in dezelfde straten wandelt waar Darwin, Newton, Wordsworth en AA Milne hebben gelopen, dan is het moeilijk om niet een beetje onder de indruk te zijn! Zelfs wanneer uw smaak wat moderner is, dan kan Cambridge zich beroemen op Steven Hawking en John Cleese als zijn meer recente afgestudeerden. De stad zelf is ontspannen, lommerrijk en vol schitterende voorbeelden van architectuur die teruggaat tot de Middeleeuwen. De Church of Our Lady and the English Martyrs is een adembenemende neo-gotische kerk die in 1890 werd gebouwd. De magnifieke kloktoren domineert de skyline van Cambridge, terwijl binnenin de schitterende glas-in-lood ramen die de veertig katholieke martelaren van Engeland uitbeelden een gekleurd licht op de kerkbanken werpen. Het Fitzwilliam Museum heeft een geweldige collectie kunstwerken uit alle delen van de wereld. Voor een ander perspectief op Cambridge en de plaatselijke regio biedt het Cambridge and County Folk Museum een inzicht in het werk en de levens van de plaatselijke bevolking over de afgelopen 300 jaar.

Cambridge per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

De groene glooiende heuvels van Cambridgeshire hebben veel te bieden voor diegenen die de streek wat meer willen verkennen. Huur een auto en u kunt een bezoek brengen aan Newmarket, een van de mooiste racebanen in het Verenigd Koninkrijk, en een middagje naar de paarden kijken. Als een dagje op de racebaan niets voor u is, dan kunt u op het platteland tientallen schilderachtige, vriendelijke dorpjes vinden waar u een stevige pubmaaltijd kunt gebruiken.

Boek uw huurauto nu