Zoek voor autoverhuur in Brighton

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Brighton

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Brighton is goedkoop en handig via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Brighton is een van de meest populaire badplaatsen in het Verenigd Koninkrijk, en een mengsel van het traditioneel, het kitsch en het volkomen funky! Met een levendig nachtleven en een verfrissende atmosfeer is Brighton de plaats voor diegenen die kunst, winkels, zee en – soms – zon zoeken!easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Brighton en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel Engeland en het Verenigd Koninkrijk, met inbegrip van Londen, Birmingham, Manchester, Leeds, Newcastle, Bristol, Southampton, Glasgow et Edinburgh. Autohuur in Brighton is een geweldige manier om de stad in uw eigen tempo te zien en om vervolgens de omringende omgeving te gaan verkennen.

Autohuur in Brighton

Goedkope autohuur in Brighton

Brighton staat bekend om zijn afwisselendheid en unieke modegevoel, en is een van de stijlvolste plaatsen in Groot-BrittanniÎ geworden. Als u eens weekendje wilt gaan shoppen dan is Brighton de ideale plaats. In de 'Lanes', een serie nauwe kronkelige straatjes, vindt u antiekwinkels, cd-winkels, kledingzaken en nog veel meer. Diegenen die liever het meer traditionele Britse strandleven willen meemaken dienen zich naar de pier te begeven waar ze de wereldberoemde rock (zuurstok) kunnen nuttigen. Brighton is een stad met een bloeiend kunstleven, waar in de zomer kleurrijke praalvertoningen en straatfestivals worden gehouden en het hele jaar door van theater, komedie, tentoonstellingen en cabaret kan worden genoten. Het is werkelijk heel moeilijk om je in Brighton te vervelen!

Brighton per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Brighton is niet ver van Londen en vanuit de hoofdstad kan men hier gemakkelijk een dagtocht naartoe maken. Huur een auto in Brighton en maak een tocht naar de schitterende South Downs, een serie glooiende heuvels perfect voor een picknick op een zonnige dag. U kunt ook langs de kust rijden en uw eigen beschutte kreek zoeken waar u heerlijk kunt zonnen en bij de zee kunt relaxen.

Boek uw huurauto nu