Zoek voor autoverhuur in Bradford

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Bradford

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Bradford is goedkoop en handig via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Bradford en de omringende omgeving bieden een fantastische reeks culturele en natuurlijke hoogtepunten. Van wandelen door de kunstgalerijen tot struinen in boetiekjes, Bradford heeft voor elk wat wils.easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Bradford en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel Engeland en het Verenigd Koninkrijk met inbegrip van Londen, Birmingham, Manchester, Sunderland, Lincoln, Guildford, Bristol, Bath, Glasgow, Aberdeen en Edinburgh. Autohuur in Bradford is een geweldig goedkope manier om deze levendige stad en de omringende omgeving te verkennen.

Autohuur in Bradford

Goedkope autohuur in Bradford

In de stad Bradford en het omliggende district zijn vele attracties voor de bezoeker. Van geweldige winkelfaciliteiten, bars en restaurants in het stadscentrum tot historische huizen op het platteland, er is genoeg te ontdekken. De adembenemende Bradford Cathedral is het oudste gebedshuis in de stad en heeft een aantal schitterende ramen die zijn ontworpen door William Morris. De stad herbergt ook veel galerijen en musea. De Bronte Birthplace huldigt de beroemde literaire zusters in het goed bewaard gebleven ouderlijk huis. Een unieke ervaring perfect voor het hele gezin is het Colour Museum. Met een serie interactieve exposities over de ontwikkeling en technologie van kleur, is dit ideaal voor zowel kinderen als volwassenen. Het Bradford Industrial Museum and Horses at Work is een originele Victoriaanse kamgarenweverij uit 1875. Bezoekers kunnen een kijkje nemen in het leven in voorbije jaren, met paarden, tramritten en veel te zien en te doen.

Bradford per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Huur een auto in Bradford zodat u de vele attracties in de omringende omgeving gemakkelijk kunt bereiken. U kunt de natuurlijke schoonheid van de Airedale en Wharfedale valleien ervaren, en het ruige Penninische gebergte bezoeken voor wat frisse lucht. Ga voor een geweldig dagje uit naar de UNESCO-locatie Saltaire en breng een bezoek aan de 1853 Gallery and Salts Mill, met de grootste collectie kunstwerken van David Hockney ter wereld. In het Ilkley Toy Museum wordt een fascinerende tentoonstelling gehouden over speelgoed en spelen teruggaande tot 350 v.Chr.!

Boek uw huurauto nu