Zoek voor autoverhuur in Bracknell

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Bracknell

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Huur een auto in Bracknell via easyCar - de low-cost, online autohuurspecialist. easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Bracknell en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel het Verenigd Koninkrijk met inbegrip van Londen, Manchester, Newcastle, Birmingham, Sheffield, Luton, Heathrow en Gatwick.

Autohuur in Bracknell - Autoverhuur in Bracknell

Low-cost autohuur in Bracknell - Low-cost autoverhuur in Bracknell

De stad Bracknell is ideaal voor de reiziger die van vrijetijdsbesteding houdt. Het Bracknell Leisure Centre heeft een volledig uitgerust fittnesscentrum en zwembad, en het Devonshire Golf Complex heeft niet alleen een 3 par course, maar ook een pitch & putt en verlichte driving range. In de prachtige omgeving van Bracknell ligt Bracknell Forest. Ga met uw easyCar huurauto op verkenning en zie het afwisselende landschap en de ecologie van de bossen; van coniferenplantages tot open velden en hagenrijen. Bracknell Forest heeft een grote verscheidenheid aan fauna, hetgeen u kunt ontdekken met behulp van een begeleide wandeling of een zelf te volgen rondlopende wandelroute.

Bracknell per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Huur een auto via de voordelige easyCar autohuur en neem de kinderen mee naar het schitterende Lookout Discovery Centre. Dit centrum in Bracknell is perfect voor jonge kinderen en bevat meer dan 70 interactieve wetenschappelijke en natuurlijke displays waarvan zowel volwassenen als kinderen kunnen genieten. Als u tijdens de schoolvakantie in Bracknell bent, zie dan uit naar de funshows die de wetenschap tot leven brengen. Het Bracknell Lookout Discovery Centre heeft ook een speelgebied buiten met een speelroute voor kinderen in de leeftijd van 3 t/m 6 jaar en een algemeen speelgebied voor kinderen van 7 t/m 11 jaar.

Boek uw huurauto nu