Zoek voor autoverhuur in Bolton

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Bolton

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Bolton is goedkoop en gemakkelijk via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Bolton vibreert bijna met leven en energie, en is een dynamische stad in het noordwesten van Engeland vol attracties en hoogtepunten. Van het bezoeken van boetiekjes tot rondlopen door de oude ruïnes, er is Bolton voor elk wat wils.easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Bolton en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel Engeland met inbegrip van Londen, Carlisle, Manchester, Birmingham, Leeds, Sheffield, Newcastle, Edinburgh, Liverpoo en Glasgow. Autohuur in Bolton is een geweldig goedkope manier om deze schitterende stad in het noorden en het mooie platteland van Lancashire te verkennen.

Autohuur in Bolton

Goedkope autohuur in Bolton

Bolton heeft een fascinerende geschiedenis, een levendig modern stadcentrum en is vol attracties voor alle smaken. Diegenen die graag winkelen dienen zich naar de bedrijvige marktplaats te begeven, waar een goede keus aan winkels en cafés is. Iets verder weg is het Middlebrook Leisure and Retail Park, een van de grootste centra in zijn soort in het noordwesten. Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in de geschiedenis van de stad zijn er genoeg statige landhuizen en musea om te bezichtigen. Smithills Hall is een schitterende plaats om te bezoeken, terwijl een dagtocht naar de Medieval Turton Tower even buiten de stad ideaal is voor de hele familie. Nadat de hele dag door de stad te hebben gelopen, heeft u zeker een bezoek verdiend aan de oudste pub in Bolton, the Old Man and Scythe. Deze pub heeft sinds de 12e eeuw klanten begroet!

Bolton per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Bolton is omgeven door het Penninisch gebergte. Huur een auto in Bolton zodat u deze fantastische streek in uw eigen tempo kunt verkennen. Ongeveer 8 km ten oosten van Skipton is de adembenemende Bolton Abbey, die door Ruskin werd beschreven als de mooiste plaats in Engeland. Bolton Priory (de "Abbey" is in feite een klein dorp) werd in 1150 gesticht. U kunt nog steeds de ruïnes zien op het terrein van de abdij. Dit is een rustige plaats geschikt voor picknicks of wandelingen langs de rivier.

Boek uw huurauto nu