Zoek voor autoverhuur in Bath

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Bath

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Bath is goedkoop en gemakkelijk via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Bath is een door UNESCO erkend World Heritage monument met meer dan 5000 gebouwen op de monumentenlijst, en is een adembenemende stad met sommige van de indrukwekkendste Romeinse en Georgian architectuur van Europa – er is tevens een dynamisch nachtleven en u kunt er heerlijk winkelen.easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Bath en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel Engeland met inbegrip van Londen, Birmingham, Manchester, Reading, Swindon, Bristol, Liverpool, Sheffield en Sunderland. Autohuur in Bath is een geweldige goedkope manier om deze fascinerende stad en de omringende romantische omgeving te verkennen.

Autohuur in Bath

Goedkope autohuur in Bath

Bath is een van de adembenemendste en gedenkwaardigste steden in het Verenigd Koninkrijk, is vol karakter en heeft een rijk verleden evenals een levendige stadsenergie. De stad, die oorspronkelijk een belangrijke Romeinse nederzetting was, ligt in een prachtige beschutte vallei en wordt gevoed door de enige natuurlijke hete bronnen die Groot-Brittannië kent. De minerale bronnen gaven de stad zijn naam en leidden tot de bouw van zijn meest beroemde attractie, de Roman Baths. In 2006 hoopt men klaar te zijn met een nieuw bronnencomplex, wat Bath weer een werkend kuuroord zal maken. Voor liefhebbers van architectuur is er genoeg te zien. De Royal Crescent, de Pump Room en de Pulteney Bridge zijn allen adembenemende bouwwerken. Bath is ook een stad met een levendige jeugdige energie. Met meer dan 150 restaurants en pubs, veel bars, muziekgelegenheden en winkels, plus duizenden universiteitsstudenten, heerst er in de stad een aanstekelijke bedrijvigheid, wat in tegenstelling is tot zijn oude hart. Culturele verrassingen zijn de Abbey Heritage Vaults, het American Museum, het Holbourne Museum of Art en het Jane Austen Centre dat de beroemdste inwoonster van Bath huldigt.

Bath per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Er zijn veel dingen te ontdekken in het schitterende platteland rond de stad. Het kleine stadje Radstock viert het industriële en koolmijnverleden van de streek in zijn prachtige museum, wat de moeite waard is om een dagtocht naar toe te maken. De Chew Valley is een mooi, vruchtbaar gebied vol fauna, vriendelijke dorpjes en het grootste meer in zuidwest Engeland.

Boek uw huurauto nu