Zoek voor autoverhuur in Basingstoke

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Basingstoke

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Basingstoke is goedkoop en gemakkelijk via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Basingstoke is een bloeiend centrum voor handel en entertainment in Noord-Hampshire. Zijn schitterende keus aan attracties en activiteiten maakt Basingstoke een geweldige plaats om te bezoeken of dit nu voor zaken of voor plezier is.easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Basingstoke en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel Engeland en het Verenigd Koninkrijk met inbegrip van Londen, Birmingham, Manchester, Leeds, Newcastle, Bristol, Liverpool, Glasgow en Edinburgh. Autohuur in Basingstoke is een geweldig goedkope manier om de streek in uw eigen tempo te verkennen.

Autohuur in Basingstoke

Goedkope autohuur in Basingstoke

Terwijl Basingstoke een splinternieuw centrum heeft vol winkels, restaurants en bars, zijn er ook genoeg historische attracties die zeker een bezoek waard zijn. Basingstokes wortels gaan terug tot nederzettingen in het Neolithische tijdperk en de Bronstijd en IJzertijd. In het nabijgelegen Wrinklebury Camp kunt u een blik werpen op het fascinerende verleden van de stad. De overblijfselen van deze heuvelvesting uit de vierde tot de eerste eeuw v.Chr. tonen een serie complexe en indrukwekkende wallen. In het Willis Museum kunt u vele van de archeologische vondsten uit de streek vinden. Ook kunt u de locatie bezoeken waar vroeger Basing House, het grootste privé-huis in het land stond. Hier kunt u door de Jacobean tuinen lopen die omgeven zijn door Tudor muren, voordat u van uitvoeringen en recreaties uit het leven in voorbije jaren gaat genieten.

Basingstoke per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Er zijn vele verrassingen en attracties in de streek rond Basingstoke. U kunt het historische jaagpad van Basingstoke volgen dat 55 km langs het kanaal loopt van Penny Bridge tot de kruising met de rivier Wey bij Woodham. Het is een schitterende route met prachtige natuurlijke hoogtepunten en onderweg enkele plattelandspubs! Een andere plek dat een bezoek waard is Wellington Country Park, met picknickgebieden, natuurpaden, een miniatuurspoorweg, vissen en verfrissingen.

Boek uw huurauto nu