Zoek voor autoverhuur in Basildon

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Basildon

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Huur een auto in Basildon via easyCar - de low-cost, online autohuurspecialist. easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Basildon en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel het Verenigd Koninkrijk met inbegrip van Londen, Manchester, Newcastle, Birmingham, Sheffield, Luton, Heathrow, Stansted en Gatwick.

Autohuur in Basildon - Autoverhuur in Basildon

Low-cost autohuur in Basildon - Low-cost autoverhuur in Basildon

Basildon ligt 50 km ten oosten van Londen en slechts 25 minuten van Stansted Airport verwijderd. Basildon is een drukke metropolitische stad met veel gelegenheden voor winkelen en entertainment. Er zijn echter ook veel mogelijkheden in Basildon om je zorgen achter te laten. Als je geen zin hebt in het Festival Leisure Park met zijn bowling, bioscoop, restaurants en bloeiende nachtleven, dan kunt je altijd naar de 18 hole, 72 par, Kingswood Golfbaan gaan.

Basildon per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

En met een voordelige huurauto van easyCar kun je zelfs verder gaan. Breng eens een bezoek aan het Wat Tyler Country Park op de kwelders bij de monding van de Theems. Met zijn 50 ha. land en een grote verscheidenheid aan leefgebieden, is het een paradijs voor flora en fauna en een ideale dag uit voor zowel volwassenen als kinderen. Een alternatief is Basildons Lake Meadows Park met zijn schitterende vismeren waar je uren door kunt brengen. Wick County Park is het grootste park in Basildon waar je kilometerslange paden kunt volgen.

Boek uw huurauto nu