Zoek voor autoverhuur in Dominican Republic

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Dominican Republic

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in de Dominicaanse Republiek

Huur een auto in de Dominicaanse Republiek via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. De Dominicaanse Republiek heeft schitterende stranden met wit zand en sprankelende blauwe wateren. Het zou u niet kwalijk genomen worden als u dacht dat schitterende badplaatsen en onaangetaste stranden alles was dat de Dominicaanse Republiek te bieden had. Maar dit land, boordevol geschiedenis en cultuur, heeft bewezen dat er meer is dan alleen maar zon, zee en zand – en het is de moeite waard om dit te ontdekken.

Voordelige autohuur in de Dominicaanse Republiek

Als u historische locaties, musea en koloniale architectuur wilt zien, dan moet u naar de hoofdstad Santo Domingo gaan. Ga eens het magnifieke Columbus’ Palace of het Alcazar museum vol fascinerende religieuze en koloniale kunstvoorwerpen zien. In Santo Domingo is de Kathedraal van Santa Maria die in 1542 door Paus Palus III werd uitgeroepen tot de eerste kathedraal ter wereld. U kunt ook een van de 10 musea bezoeken waar alles van halfedelstenen tot prehistorische kunst of antieke munten te zien is Er zijn kunstgalerijen, vele kunstmarkten en een nationaal theater met een spectaculair modern geluidssysteem waar men het beste op het gebied van drama, muziek en dans kan ervaren.

De Dominicaanse Republiek per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Als u nog energie over heeft na een bezoek aan Santo Domingo en nog wat flora en fauna wilt zien, breng dan een bezoek aan een van de 16 nationale parken, of Los Haitises, een kustgebied met mangroven, grotten en vreemde rotsformaties. Aan de andere kant kunt u gewoon teruggaan naar dat uitgestrekte strand met wit zand!

Boek uw huurauto nu