Zoek voor autoverhuur in Split

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Split

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Split

Huur een auto in Split via easyCar – de low-cost, on line autohuurspecialist. Split, de op een na grootste stad in Kroatië, is de basis voor het verkennen van de adembenemende Kroatische kustlijn en zijn vele eilanden. Split is een bedrijvige stad met in het centrum een prachtige oude stad binnen de muren van het paleis van Diocletianus, een van de schitterendste klassieke overblijfselen in Europa. easyCar biedt huurfaciliteiten in steden en bij luchthavens verspreid over geheel Kroatië waaronder Split, Zagreb, Dubrovnik, Rijeka en Porek. Autohuur in Split is een handige en goedkope manier om deze afwisselende stad te verkennen en om verder te rijden langs de bergachtige en zeer panoramische Kroatische kustlijn.

Voordelige autohuur in Split

Split is een betoverend mengsel van een rijk verleden en moderne architectuur met vele instituten, musea, galerijen en theaters. Begin uw reis met een bezoek aan het paleis van Diocletianus. Om een stukje geschiedenis te proeven gaat u vervolgens naar het Stadsmuseum dat binnen de paleismuren ligt, het Etnografische Museum dat een beeld van het dagelijks leven in het historische Split geeft, of het Archeologische Museum. Liefhebbers van kunst zullen genieten van de Mestrovic galerij, opgedragen aan de beroemdste beeldhouwer van Kroatië, of van de Kunstgalerij met schilderijen en beelden van de 14e eeuw tot op heden.

Split per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor en koopje

Huur en auto in Split en verken de stad in uw eigen tempo. Rijd langs de bergachtige en zeer panoramische Kroatische kustlijn, ontdek goedkopere accommodatie in afgelegen plaatsen die alleen per auto toegankelijk zijn, of verken een aantal van de prachtige omringende eilanden in detail. Andere eenvoudige dagtrips vanuit Split zijn de architectonische bezienswaardigheden in Trogir, Breta Beach, dat werd gekozen als het mooiste strand van Europa, en Makarska met zijn schitterende langs de haven lopende promenade – allen minder dan een uur rijden verwijderd.

Boek uw huurauto nu