Zoek voor autoverhuur in Costa Rica

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Costa Rica

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Costa Rica

Huur een auto in Costa Rica via easyCar – de low-cost, on line autohuurspecialist. Costa Rica is het pronkstuk van Centraal Amerika; het is een paradijs voor ecotourisme en een schitterende plaats om te verkennen. Zijn 1500 kilometer aan tropische zonovergoten stranden en een breed spectrum aan flora en fauna in zijn afwisselende microklimaten, maken Costa Rica een tropisch paradijs. Autohuur in Costa Rica met locaties in Liberia International Airport, San Jose Airport, Alajuela la Fortuna, Alajuela Rio Segundo, Guanacaste, Hotel Best Western Irazu, Quepos, en San Jose Pasedo Colon is een handige en goedkope manier om dit buitengewone gebied in Centraal Amerika te verkennen.

Goedkope autohuur in Costa Rica

Costa Rica heeft van alles, van nationale parken en botanische tuinen tot een enerverend nachtleven, dus of u nu liever door de jungle of op de dansvloer swingt, er is voor elk wat wils in het prachtige Costa Rica. De parken en reservaten beschermen ongeveer vier procent van 's werelds totale wildpopulatie en leefmilieus. Probeer eens de Wilson Botanical Garden voor meer dan 1000 genera in ongeveer 200 soorten. Of het Parque Nacional Chirripó, het voornaamste bergpark van Costa Rica en een van de grootste beschermde gebieden van het land. Of u kunt binnenshuis gaan en het beroemdste museum van Costa Rica het Museo de Jade bezoeken, waar zich 's werelds grootste collectie Amerikaanse jade bevindt. Als de avond valt wordt het tijd om de restaurants, bars en disco's op te zoeken. Er is ontzettend veel keus, en veel restaurants bieden fantastische maaltijden tegen bijzonder redelijke prijzen. U kunt vervolgens de hele nacht door dansen met een groot aantal Salsa en Meringue experts.

Costa Rica per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Huur een auto in Costa Rica en verken alle microklimaten die dit afwisselende land te bieden heeft, van de bergen tot de vulkanische hooglanden en de hete, natte Caribische kustgebieden – wat het moeilijk kan maken om te beslissen wat er in de koffer gepakt moet worden!

Boek uw huurauto nu