Zoek voor autoverhuur in Chili

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Chili

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Chili

Huur een auto in Chili via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Chili is een land van contrasten met een kustlijn van 4500 kilometer, en slechts een breedte van 180 km. Autohuur in Chili maakt het voor u gemakkelijk om dit geweldige afwisselende land in uw eigen tempo te verkennen. 

Low-cost autohuur in Chili

Chili heeft een langgerekte vorm en ligt als een band tussen de Stille Oceaan en de lange Andes bergketen. Ten westen is de adembenemende schoonheid van de eindeloze blauwe Stille Oceaan, ten oosten ligt het indrukwekkende Andes-gebergte met een aantal van de hoogste bergen en vulkanen ter wereld. In het noorden van Chili is Atecama, ‘s werelds droogste woestijn en in contrast is het zuiden bedekt met de ijsvelden en gletsjers van het Chiliense Patagonia.Het midden van Chili heeft de gevierde High Cordillera – wat onder skiërs bekend staat als het beste downhill skiën op het continent. En geen enkele bezoeker aan Chili mag het Chiliense merengebied missen. Het spectaculaire landschap bestaande uit diepblauwe bergmeren, met sneeuw bedekte vulkanen en welige bossen is gewoonweg adembenemend.

Chili per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

De hoofdstad van Chili, Santiago, heeft zijn eigen geneugten om te ontdekken zoals restaurants, musea en clubs, en velen zeggen dat dit het kloppende hart van Chili is.  Wat ook de moeite van een bezoek waard is, is de belangrijkste haven van Chili, Valparaiso, wat uitgeroepen is tot een world heritage monument dankzij de natuurlijke schoonheid en schitterende kleurrijke originele architectuur en lay-out.

Boek uw huurauto nu