Zoek voor autoverhuur in Kaapverdië

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Kaapverdië

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Kaapverdie

Huur een auto in Kaapverdië via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. De Kaap Verdische Archipel is een eilandengroep bestaande uit 10 eilanden die ten westen van Afrika en ten oosten van Brazilië is gelegen. De Kaap Verdische eilanden werden in de 15e eeuw door de Portugezen ontdekt en kregen in 1975 onafhankelijkheid. Kaapverdië is een adembenemende groep eilanden met diverse landschappen en een levendige culturele diversiteit. easyCar biedt huurfaciliteiten in Sal Island, in Kaapverdië, een schitterend punt om uw onderzoekingen te beginnen.

Low-cost autohuur in Kaapverdie

Het eiland Sal is het eiland met de Internationale luchthaven, wat het een beginpunt voor alle bezoeken aan Kaapverdië maakt. Dat is de reden dat dit het meest kosmopolitische eiland is geworden. Er is een goede selectie bars, clubs en restaurants. Het eiland is ook perfect voor diegenen die een relaxte strandvakantie zoeken. Belendend aan de eindeloos witte stranden met groene zeeën zijn aardige, pastelkleurige eenverdiepingshuizen, sommigen zijn cafés of souvenirwinkeltjes. Er zijn ook veel goede hotels en kansen om van watersport zoals windsurfing, vissen of diepzeeduiken te genieten.

Kaapverdie per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

U hoeft echter niet in Sal te blijven er zijn nog 9 andere eilanden om te verkennen. Santiaogo is het grootst met zijn bruisende muziekleven; Boavista is een paradijs voor de zonliefhebbers; São Vincente is het thuis van de artiesten en muzikanten; Fogo staat bekend om zijn vulkaan; Maio is een schitterend en rustig paradijs; Santo Antao heeft een adembenemend landschap; São Nicolau heeft welige plantages; Brava bezit mistige en mysterieuze botanische tuinen en Santa Luzia is agrarisch.

Boek uw huurauto nu