Zoek voor autoverhuur in Winnipeg

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Winnipeg

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Winnipeg - Autoverhuur in Winnipeg

Huur een auto in Winnipeg via easyCar - de low-cost, online autohuurspecialist. easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Winnipeg en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel Canada met inbegrip van Montreal, Toronto, Ottawa, Vancouver en Quebec.

Low-cost autohuur in Winnipeg - Low-cost autoverhuur in Winnipeg

Winnipeg, de hoofdstad van Manitoba in Canada, heeft dan wel lange koude winters, maar er is nooit een gebrek aan iets te doen. Misschien wel om zijn burgers af te leiden van de kou is Winnipeg zondermeer een van de levendigste culturele centra van Canada geworden. Als u Winnipeg in de zomer bezoekt zorg dan zeker dat u een dagje in Assinibourne Park met zijn dierentuin, Engelse tuinen en prachtige wandelroutes doorbrengt.

Winnipeg per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

De winter in Winnipeg kunt u beter binnen doorbrengen. Ga met uw easyCar huurauto naar het Manitoba Museum, waar u verschillende ecologische omgevingen kunt verkennen en een interactieve tocht van de nachthemel kunt meemaken, en de Winnipeg Art Gallery, met zijn prachtige collectie Inuit-kunst en werken van Canadese en Internationale kunstenaars. Ook kunt u naar Forks Market rijden om hier een verkenningstocht te maken. De markt verkoopt alles van vers voedsel en heerlijke plaatselijke specialiteiten tot etnische kunstnijverheid. Er zijn zelfs vier restaurants te vinden.

Boek uw huurauto nu