Zoek voor autoverhuur in Quebec

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Quebec

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Quebec

Huur een auto in Quebec bij easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Deze sprankelende, dynamische en enerverende provincie van Canada heeft een levendige hoofdstad en is gevuld met natuurlijke attracties. De stad Quebec heeft een Europese atmosfeer met historische kerken, bolwerken en nauwe kronkelige straatjes in het oude stadsgedeelte. easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Quebec, met inbegrip van Montreal, en bij luchthavens en steden verspreid over geheel Canada. Autohuur in Quebec is een gemakkelijke en goedkope manier om dit geweldige gebied op uw eigen tempo te verkennen.

Goedkope autohuur in Quebec

De belangrijkste stad in Quebec is de kosmopolitische stad Montreal. De Franse invloed manifesteert zich in elke aspect van de cultuur, van de plaatselijke taal tot de Parijse architectuur van de oude stad. Er zijn genoeg buitenactiviteiten in Quebec, van geweldig skiën en ijsklimmen tot vissen en wandelen. De tintelende frisse Canadese lucht is een goede manier om dufheid te verdrijven! U kunt zelfs een walvisexcursie maken en deze majestueuze dieren van dichtbij bekijken. In januari vindt in het Oude Quebec het grootste winterfestival ter wereld plaats. Het 'Carnaval de Quebec' is een kleurrijk schouwspel van parades, sporten, eten, schaatsen, skiën en algemene feestelijke uitbundigheid!

Quebec per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Huur een auto in Quebec en u kunt dit schitterende gebied in uw eigen tempo verkennen. Van bergachtige skigebieden tot de verheven Ottawa en Saint Lawrence rivieren, Quebec is een natuurlijk paradijs wat een genot om te verkennen is. U kunt ook een bezoek brengen aan de twee fascinerendste steden in de omgeving. De charmante en historische stad Quebec is een plaats vol karakter, terwijl Montreal een grote stad is met een bloeiend cultureel leven en elk jaar meer dan veertig festivals en feesten.

Boek uw huurauto nu