Zoek voor autoverhuur in Ottawa

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Ottawa

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Ottawa

Huur een auto in Ottawa via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Ottawa, de levendige hoofdstad van Canada, huisvest sommige van de mooiste culturele en historische attracties van het land, evenals een enerverend nachtleven. De stad ligt aan de oevers van de rivieren Ottawa, Rideau en Gatineau, wat hem een van de adembenemendste en plezierigste steden in Noord-Amerika maakt (de stad werd onlangs uitgeroepen tot zesde beste stad ter wereld om in te leven). easyCar levert autohuurfaciliteiten in Ottawa en bij luchthavens en steden verspreid over geheel Canada. Autohuur in Ottawa is de ideale manier om deze geweldige stad en zijn omgeving te verkennen.

Low-cost autohuur in Ottawa

Ottawa is een hoofdstad dat rijk is aan culturele hoogtepunten. Met meer dan 30 musea, 50 galerijen en talrijke theaters hebben cultuurliefhebbers meer dan genoeg keus. Breng een bezoek aan de National Gallery van Canada, een indrukwekkend architectonisch wonder dat uitkijkt op de Ottawa rivier en gevuld is met beroemde en eigentijdse kunstwerken van zowel Canadese als internationale kunstenaars. U kunt op een middag door de tuinen van Rideau Hall lopen, de officiële residentie van de vertegenwoordiger van de Britse koningin in Canada. Voor diegenen die liever van het avondleven willen genieten zijn er de districten met funky en innovatieve nachtclubs en bars waar pret en plezier het hoogtepunt vormen.

Ottawa per auto:Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

De omgeving van Ottawa is het werkelijke Canada. U kunt een auto huren en dit uitgestrekte, geweldige en bedwelmende gebied in uw eigen tempo verkennen. Of u nu langs de oevers van de Gatineau rivier rijdt of geniet van een dagtochtje naar de Papanack Park dierentuin, er is genoeg te verkennen rond Ottawa.

Boek uw huurauto nu