Zoek voor autoverhuur in Diegem

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Diegem

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Huur een auto in Diegem met easyCar - de voordelige, online autoverhuurspecialist. Het zakendistrict Diegem ligt dicht bij Diegem luchthaven Zaventem en is een geliefde verblijfplaats van vele zakenreizigers die elke dag de hoofdstad van België bezoeken. Slechts twintig minuten van het centrum van Diegem, waar het hoofdkwartier van de EU en hoofdkantoren van diverse multinationale bedrijven zijn gevestigd, is Diegem een comfortabele plaats om te verblijven wanneer u de stad bezoekt. easyCar biedt autoverhuur in Diegem en op luchthavens en stadscentra in heel België. Autoverhuur Diegem met easyCar is een geweldige, voordelige manier om uw zakentransport te regelen tijdens uw bezoek aan Diegem.

Autoverhuur Diegem

Voordelige autohuur in Diegem

Diegem is het een zeer handige plaats om te verblijven vanwege haar nabijheid tot het centrum van Diegem en luchthaven Zaventem. Er is een grote verscheidenheid aan hotels in Diegem te vinden, inclusief ketens als Novotel, Holiday Inn en Sofitel. Als u tijd over heeft terwijl u op zakenbezoek bent, is Diegem een sprankelende, frisse en levendige stad gevuld met attracties. De Benedenstad is een plezierig netwerk van klinkerstraten die rond het opvallende Grand Palace liggen. Ontwerperwinkels en een indrukwekkende keus aan musea zijn te vinden in de modernere en chiquere Bovenstad. Diegem heeft een rijke en overdadige plaatselijke keuken met verse zeevruchten (in het bijzonder de alomtegenwoordige mosselen, of "moules") en toetjes zoals warme wafels met Belgische chocolade. Na het diner kunt u naar een van de vele bars om een paar van de 350 heerlijke Belgische bieren te proberen.

Diegem met de auto: fascinerende bezienswaardigheden tegen bodemprijzen

Diegem heeft volop attracties op korte rijafstand van het centrum. Huur een auto en geniet van de vrijheid om dit in uw eigen tempo te ontdekken. Het Ixellesdistrict is een bezoekje waard vanwege de prachtige Art Nouveau architectuur. Naar het noorden van de stad is het Domaine Royale, het huis van de Belgische Koninklijke familie. Het is een indrukwekkend gebouw met weelderige tuinen, en een bezoek is een leuk dagje uit.

Boek uw huurauto nu