Zoek voor autoverhuur in Barbados

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Barbados

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Barbados

Huur een auto in Barbados via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Of u nu wilt luieren op zonovergoten stranden, liever aan watersport doet of de plaatselijke geschiedenis wilt ontdekken, het schitterende Barbados heeft voor elk wat wils. Autohuur in Barbados maakt het gemakkelijk voor u om deze geweldige plaats in uw eigen tempo te verkennen.

Low-cost autohuur in Barbados

Turquoise zeeën, eindeloze zandstranden, het grote aantal stranden in Barbados geeft u een fantastische keus aan manieren om uw vakantie door te brengen. U kunt kilometers lopen over de ononderbroken stranden met perfect wit zand bestaande uit zeer fijn gemalen koraal. Neem deel aan de watersporten waaronder fantastisch snorkelen en scubadiven. Of doe gewoon de schoenen uit, ga zitten en geniet van het uitzicht. Aan de westkust vind je rustige zeeën ideaal voor diegenen die willen snorkelen of pootjebaden. Aan de zuidkust met zijn kalme golven kun je heerlijk bodysurfen of windsurfen, en aan de noord- en oostkusten zijn enorme golven en sterke stromingen die voor een adembenemend natuurlijk spektakel zorgen.

Barbados per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Het is echter niet allemaal zee en zand; ga in plaats van naar het strand eens naar de mangrove-moerassen bij Chancery Lane, Inch Marlow en Graham Hall. Die zijn de moeite waard om te verkennen. Of bekijk de Jacobijnse, Georgian en Victoriaanse architectuur eens waaronder Piratenkastelen en Gotische kerken.

Boek uw huurauto nu