Zoek voor autoverhuur in de Azoren

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in de Azoren

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in de Azoren

Huur een auto in de Azoren via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. De negen Portugese eilanden van de Azoren in het midden van de Atlantische Oceaan, 1500 km van Lissabon en 3900 km van de oostkust van Noord-Amerika, zijn een welig paradijs voor natuurliefhebbers. Autohuur in de Azoren maakt het gemakkelijker voor u om deze geweldige eilandengroep in uw eigen tempo te verkennen.

Low-cost autohuur in de Azoren

Deze hemel op aarde met zijn tuin bestaande uit eilanden en dromerige laguna's, is in drie groepen eilanden verdeeld, gebaseerd op hun relatieve nabijheid. De oostelijke groep bestaat uit Santa Maria en São Miguel. São Miguel is het grootste en meest dichtbevolkte eiland. Het eiland heeft niet alleen schitterende meren en zandstranden, maar ook de kosmopolitische stad Ponta Delagarda met zijn charmante mengsel van historische architectuur en een moderne jachthaven met diverse cafés, bars en restaurants. De centrale groep eilanden zijn Pico, São Jorge, Terceira, Graciosa en Faial; waar u kunt walviskijken en natuurlijke bezienswaardigheden kunt bewonderen.

De Azoren per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Tenslotte zijn er de westelijke groep eilanden met Flores en Corvo, waar het groene landschap nog steeds plaatsmaakt voor oude gebruiken. De Azoren staan voor natuur, vrede en rust. Kom hier om van de schoonheid van het landschap te genieten, en absorbeer de rijke groene en blauwe kleuren die deze archipel zijn naam hebben gegeven.

Boek uw huurauto nu