De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Wenen

Huur een auto in Wenen met easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. De chique, culturele hoofdstad van Oostenrijk is een indrukwekkend mengsel van romantische architectuur en een frisse stadsenergie. Of u nu een bezoek brengt om de kunst of de cuisine te proeven of om van concerten of nachtclubs te genieten, Wenen heeft iedereen wat te bieden. easyCar levert autohuurfaciliteiten in Wenen en bij locaties verspreid over geheel Oostenrijk. Autohuur in Wenen is een handige en goedkope manier om deze geweldige stad te verkennen en om andere bezienswaardigheden in de buurt te bereiken.

Low-cost autohuur in Wenen

Oostenrijk is een land dat weergalmt van klassieke muziek. Mozart, de favoriete zoon van Oostenrijk, speelde tweehonderd jaar geleden concerten in Wenen, en zijn invloed is vandaag de dag nog steeds merkbaar. In 2006 wordt de 250e verjaardag van Mozart gevierd, u kunt dus veel speciale evenementen en eerbewijzen verwachten. Wenen ie een buitengewoon romantische stad met pompeuze gebouwen en een gezond groen stadscentrum. Breng een bezoek aan het fantastische keizerlijke paleis en de gotische Stephans kathedraal, wat goede voorbeelden zijn van de mooie architectuur van Wenen. Het Museumkwartier bevat talrijke geweldige galerijen en musea die moderne kunst en relikwieën uit de tijd van het Huis Habsburg.

Wenen per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Na genoten te hebben van de 'gemütlichkeit,' (een woord dat de gezelligheid en de warmte van een Weens café omschrijft) en lekkere taartjes, heeft u er vast behoefte aan om naar het enerverende platteland van Oostenrijk te rijden en een wandeling in de bergen te maken om een aantal calorieën te verliezen.Een auto huren in Wenen geeft u de vrijheid om de plaatselijke omgeving te verkennen en geeft u een beter idee van het leven buiten de stad.

Boek uw huurauto nu