De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Salzburg

Huur een auto in Salzburg bij easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Wolfgang Amadeus Mozart, waarschijnlijk de beroemdste persoon in de geschiedenis van de muziek, werd in 1756 in Salzburg geboren. Alhoewel deze prachtige Oostenrijkse stad vele andere attracties te bieden heeft, is het dit feit dat het toeristenlandschap domineert. easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Salzburg en op plaatsen verspreid over geheel Oostenrijk, met inbegrip van luchthavens en populaire toeristenbestemmingen. Autohuur in Salzburg is de ideale manier om deze geweldige stad te verkennen en vervolgens door te gaan naar de omgeving.

Low-cost autohuur in Salzburg

Salzburg is een pittoreske stad tussen de Kapuzinerberg en Mönchsberg met kronkelende steegjes, gekleurde herenhuizen, weelderige kastelen en paleizen, serene tuinen en tientallen kerken en theaters. In 2006 wordt de 250e verjaardag van de geboorte van Mozart gevierd. U kunt dus verwachten dat er veel speciale concerten en eerbewijzen zullen plaatsvinden in een stad die zijn favoriete zoon reeds adoreert. Salzburg biedt tevens tientallen culturele en historische schatten. De St Peter Abdij is een aantrekkelijk mengsel van romanesk en barok ontwerp en is zeker een bezoek waard. De vesting Hohensalzburg is een ongelooflijk middeleeuws bolwerk met buitengewoon goed bewaard gebleven elementen.St Sebastian is de meest aantrekkelijke kerk in de stad, met hoog oprijzende gotische torenspitsen. Elk jaar trekt de Salzburger Festspiele duizenden mensen naar de stad die komen genieten van opera, theater, concerten en straatentertaiment.

Salzburg per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Huur een auto in Salzburg zodat u de kans heeft om verder te reizen en de attracties in de omgeving kunt bezoeken. In de Werven IJsgrotten kunt u een serie kristalheldere ijsformaties bekijken. Andere attracties omvatten het Salinas avonturendorp, een fascinerende reconstructie van een Keltische nederzetting.

Boek uw huurauto nu