Zoek voor autoverhuur in Linz

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Linz

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Huur een auto in Linz met easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Genesteld in een bocht in de Donau ligt Linz, een van de aantrekkelijkste en grootste steden inOostenrijk. Met een charmant barokcentrum en een levendig stadsgewoel is Linz dé plaats voor een korte vakantie. easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Linz en bij luchthavens en steden verspreid over geheel Oostenrijk. Autohuur in Linz is een geweldige manier om deze stad en het schitterende landschap te verkennen.

Low-cost autohuur in Linz

Low-cost autohuur in Linz

Van een ritje in de steilste spoorbaan van Europa naar de top van de Pöstlingberg tot het drinken van een kopje koffie naast de charmante architectuur van het plein in het centrum, Linz is een stad gevuld met attracties. Linz heeft een bloeiend kunstleven met beroemde galerijen en musea, waaronder het Brucknerhaus en het ARS Electronica Center dat zich specialiseert in technologie en moderne elektronische kunst. Lentos, een indrukwekkend nieuw museum waar eigentijdse kunst te zien is, werd in 2003 gebouwd en is een verlengstuk van de reeds uitgebreide diversiteit van de stad. De Donau, die door negen landen kronkelt op weg naar de Zwarte Zee, is een van de meest spectaculaire rivieren in Europa. Vanuit Linz kunt u een tocht over de rivier maken, waarbij u de kans krijgt om te genieten van het rijke plant- en vogelleven.

Linz per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Op korte afstand van Linz is het pittoreske stadje Mauthausen. Ondanks het rustige uiterlijk heeft Mauthausen een donkere geschiedenis. De Nazi's gebruikten de plaatselijke steengroeve om er een concentratiekamp neer te zetten voor massale vernietigingen. Het kamp is nu ingericht als museum en een bezoek hiernaartoe is meeslepend en aangrijpend.

Boek uw huurauto nu