De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Huur een auto in Innsbruck bij easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Innsbruck, de hoofdstad van het majestueuze Tirool, is een stad die naadloos overloopt in zijn schitterende natuurlijke omgeving. Als enig groot stedelijk district in de Europese Alpen, is Innsbruck de toegangspoort tot meer dan 25 skigebieden, en biedt talloze activiteiten buiten en binnen. easyCar levert huurfaciliteiten in Innsbruck en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel Oostenrijk. Het huren van een auto in Innsbruck is een geweldige manier om op uw eigen tempo te genieten van het magnifieke plaatselijke landschap.

Autohuur in Innsbruck

Low-cost autohuur in Innsbruck

Innsbruck was twee keer de organisator van de Olympische Winterspelen en is de perfecte stad voor liefhebbers van activiteiten in de bergen. Met acht skigebieden op Olympisch niveau, is er voor skiërs en snowboarders meer dan genoeg keus. Ze hebben allemaal fantastische uitdagende en opwindende pistes en er is geweldige après-ski entertainment. Op de Stubai gletscher kan het hele jaar door geskied worden. In de zomer gaan de activiteiten buiten gewoon door. De ski's worden omgeruild voor mountain bikes en kajaks. Rond de stad zijn eenvoudige enerverende wandelroutes uitgezet die door welige groene valleien en beboste bergpassen lopen. Als al deze inspanning te veel klinkt, dan heeft de stad Innsbruck met zijn enerverende atmosfeer, genoeg te bieden.Van festivals met fanfarekorpsen tot het bezoeken van de graftombe van Keizer Maximillian I, Innsbruck heeft een levendig cultureel leven. Met de talloze kabelbanen en kabelspoorwegen in de stad kunt u zelfs zonder u hiervoor in te spannen de schitterende uitzichten op de bergtoppen zien.

Innsbruck per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Het omringende Alpengebied van Innsbruck is schitterend en een plezier om te verkennen. Huur een auto en rij door de bergen en dalen, en stop af en toe om een foto te maken of om van een picknick te genieten langs de frisse heldere Alpenrivieren.

Boek uw huurauto nu