De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Huur een auto in Graz met easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Graz, de Europese Culturele Hoofdstad 2003, is de op een na grootste stad van Oostenrijk en een van de meest bekoorlijke bestemmingen in Europa. Bestempeld door de UNESCO als een World Cultural Heritage Site, heeft Graz een indrukwekkend scala aan historische architectuur, beeldhouwwerken en monumenten. easyCar levert autohuurfaciliteiten in Graz en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel Oostenrijk. Autohuur in Graz is een geweldige manier om deze stad en de schitterende omgeving te verkennen.

Autohuur in Graz

Low-cost autohuur in Graz

Het is een betoverende ervaring wanneer men Graz voor het eerst in de welige, vruchtbare vallei ten zuiden van de Alpen ziet. Tegen een achtergrond van torenhoge bergen, schittert Graz als een diamant in het landschap. Ondanks haar grootte, behoudt de stad een typische historische atmosfeer en is een plezierige plaats om gewoon doorheen te wandelen. Het oude centrum heeft een van de mooist bewaard gebleven architectuur van Europa, en u kunt hier zeker de hele dag doorbrengen. Het symbool op de bergtop bij Graz is moeilijk te missen - de Uhrturm klokkentoren werd oorspronkelijk in de tweede helft van de 13e eeuw gebouwd, waarna er in 1560 een stuk aangebouwd werd, en wordt nu in grote hoeveelheden als souvenir gereproduceerd. De toren bevat tevens een van de oudste klokken in de provincie, daterende uit 1392.

Graz per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Als u de welige valleien die Graz omringen wilt verkennen, huur dan een low-cost auto en ontdek de omgeving voor uzelf. U kunt de bergen ingaan of een bezoek brengen aan Schloss Eggenberg, een van de mooiste kastelen in Oostenrijk. Op het terrein rond dit machtige gebouw leven vele in het wild voorkomende dieren, en het is een genot om hier in het gefilterde zonlicht een wandeling te maken.

Boek uw huurauto nu