Zoek voor autoverhuur in Sydney

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Sydney

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Sydney

Huur een auto in Sydney bij easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. De oudste en grootste stad van Australië is Sydney, met een geweldige verscheidenheid aan culturen, attracties, uitzichten, smaken en festivals. Sydney is nog steeds vol van het succesvolle organiseren van de Olympische Spelen in 2000 en is een van 's werelds populairste bestemmingen. easyCar levert huurfaciliteiten in Sydney en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel Australië. Autohuur in Sydney is een gemakkelijke en goedkope manier om deze fascinerende stad en de schitterende omgeving te verkennen.

Goedkope autohuur in Sydney

Gelegen aan een zonovergoten, heldere havenbaai, is er een ding dat u onmiddellijk raakt als u in Sydney aankomt – het is schitterend. Een van de minst vervuilde en meest verfrissende steden ter wereld, Sydney is een genot om te verkennen en voelt niet in het minst bedrukkend aan. De vanzelfsprekende toeristische bezienswaardigheden zoals het Opera House en de Harbour Bridge zijn indrukwekkend, ondanks het feit dat ze een beetje cliché zijn. De verscheidenheid aan musea en galerijen geven Sydney een bloeiend cultureel leven, maar de stad biedt tevens een bruisend nachtleven waar backpackers en jonge mensen van over de gehele wereld naar toe komen.In King's Cross zijn vele clubs en bars te vinden waar u tot in de kleine uurtjes kunt dansen. Het Rocks gebied combineert cultuur met entertainment. Er zijn fascinerende tentoonstellingen die het leven in koloniale tijden tonen en geweldige muziekcafés waar u tezamen met de plaatselijke bevolking op de tafels kunt dansen. Voor een klassieke Sydney-ervaring moet u naar Bondi Beach gaan, waar u heerlijk kunt zonnebaden en kunt zien hoe de surfers en gebronsde bodybuilders genieten van alle aandacht.

Sydney per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Huur een auto in Sydney en u kunt deze stad en de geweldige omgeving in uw eigen tempo verkennen. U kunt een tocht maken naar de nabijgelegen Blue Mountains, een geweldige reeks pieken die hun naam krijgen van de blauwe hei die aan de zijkant groeit. Darling Harbour heeft een uitstekende selectie restaurants en een aantal prachtige attracties voor het hele gezin met inbegrip van een schitterend aquarium.

Boek uw huurauto nu