Zoek voor autoverhuur in Perth

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Perth

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Perth

Huur een auto in Perth bij easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Perth bevindt zich aan de westkust van Australië meer dan 4400 kilometer verwijderd van Sydney en is waarschijnlijk de meest geïsoleerde grote stad ter wereld. Laat deze afstand u echter niet van de wijs brengen - Perth is net zo Australisch als waar dan ook in het land en heeft een kosmopolitische atmosfeer en een ongelooflijk mooie natuurlijke schoonheid. easyCar levert autohuurfaciliteiten in Perth en bij luchthavens en in stadscentra in bestemmingen verspreid over geheel Australië. Autohuur in Perth is een handige en goedkope manier om deze geweldige stad te verkennen en om andere bezienswaardigheden in de buurt te bereiken.

Goedkope autohuur in Perth

Perth, dat pittoresk aan een rivier gelegen is, heeft een lommerrijke levendige atmosfeer en bijna het hele jaar door zon. Zelfs in de voorsteden zijn er interessante dingen te zien. De prachtig mooie witte stranden van Cottesloe en Scarborough zijn geliefd bij zwemmers en surfers, ondanks de witte haaien die soms worden waargenomen. King's Park in de stad is een schitterende plaats om de omgeving te zien en om met een ijsje te relaxen terwijl overal om je heen parkieten tjirpen. Er is zelfs een enorme botanische tuin in de buurt waar je langs de verschillende soorten planten en struikgewassen kunt wandelen. Voor een meer culturele ervaring is er het Museum of Western Australia met een fantastisch scala aan geëxposeerde werken en kunstvoorwerpen. Natuurlijke historie, aboriginal tradities, dinosaurussen, opgezette haaien – het is een geweldig museum waar je wel de hele dag kunt doorbrengen.

Perth per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Huur een auto en rijd naar de handelshaven van Perth, Fremantle. Dit bedrijvige en pittoreske stadje heeft een aantal goede restaurants en bars en sommige van de mooiste koloniale kunstvoorwerpen. U kunt ook verder langs de kust rijden, en als u een paar weken de tijd heeft kunt u de verbazingwekkende Ningaloo Reef bezichtigen of doorreizen naar het zuiden naar het welige wijngebied Margaret River, waar ook een bloeiende surfcultuur heerst.

Boek uw huurauto nu