Zoek voor autoverhuur in Melbourne

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Melbourne

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Melbourne

Huur een auto in Melbourne bij easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Deze lommerrijke stad aan de oceaankant is een bedwelmend mengsel van culturen, nachtleven, natuurlijke schatten en stevige zeevaartactiviteiten. Ga eens een weekendje naar Melbourne en blijf een maand. easyCar levert autohuurfaciliteiten in Melbourne en bij luchthavens en stadslocaties in populaire bestemmingen verspreid over geheel Australië. Autohuur in Melbourne is een handige en goedkope manier om deze geweldige stad te verkennen en om andere bezienswaardigheden in de buurt te bereiken.

Goedkope autohuur in Melbourne

Melbourne, dat aan de oevers van de Yarra River ligt heeft een gezonde en zonnige atmosfeer en heeft kans gezien om de energie van de grote stad te omringen met de ontspannen sfeer van een havenstad. De grote selectie aan restaurants, bars en clubs betekent dat Melbourne zeer geschikt is om gezellig uit te gaan, terwijl het bloeiende kunstleven allerlei soorten culturele attracties voor alle smaken biedt. Aan de South Bank zijn het Victorian Arts Centre en de National Gallery of Victoria te vinden. Beiden bevatten prachtige kunstwerken uit Australië en van internationale kunstenaars en een aantal schitterende koloniale kunstvoorwerpen. In het centrum van Melbourne kunt u gezellig winkelen, vooral in Carlton met haar chique Italiaanse boetiekjes. Victoria Street in Richmond heeft een overvloed aan goedkope restaurants en is het hart de Vietnamese gemeenschap. Ga hier eens naar toe om de verrukkelijke Vietnamese cuisine te proeven en loop daarna naar de bars aan de strandbouvelard voor een biertje en een praatje bij zonsondergang.

Melbourne per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

De omgeving van Melbourne is schitterend. Van de aantrekkelijke kustlijn tot de heuvels aan de voet van de Dandenong Mountains, er is veel om te ontdekken als u een auto huurt en in uw eigen tijd het gebied verkent. De Yarra regio is een van de beroemdste wijnbouwgebieden in Australië en u kunt hier fantastische rondleidingen meemaken. Ga verder naar Phillip Island en Gippsland voor een natuurlijk avontuur in een omgeving met koala's en gombomen.

Boek uw huurauto nu