Zoek voor autoverhuur in Hobart

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Hobart

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Huur een auto in Hobart bij easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Het woord Tasmanië brengt beelden van een vreemde mysterieuze wildernis naar voren, maar Hobart, de hoofdstad van het meest zuidelijke deel van Australië, is in feite een prettige vriendelijke havenstad. Uitstekende musea en galerijen en een levendig nachtleven, doch op kleine schaal, maken dit een geweldige plaats om een paar dagen door te brengen.easyCar levert huurfaciliteiten in Hobart en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel Australië. Autohuur in Hobart is een handige en goedkope manier om dit geweldige stadje te verkennen en om andere bezienswaardigheden in de buurt te bereiken.

Autohuur in Hobart

Goedkope autohuur in Hobart

Van de schitterende Georgian architectuur tot de bedwelmende geneugten van een rondleiding door de Cascade brouwerij, Hobart biedt genoeg attracties voor de bezoeker. Het historische centrum van Hobart is Battery Point, een fascinerende plaats om rond te lopen en cafeetjes, winkels en restaurants te ontdekken. De omgeving is vol gratis musea, oude barakken, Georgian huizen en Arthur’s Circus – een groep mooie, kleine cottages rond een typisch dorpsplein. Andere bezienswaardigheden omvatten Salamanca Place, een rij oude koloniale magazijnen die zijn omgebouwd tot gezellige bars, restaurants, galerijen en een serie winkels met allerlei soorten souvenirs en snuisterijen. Voor meer culturele activiteiten kunt u het Tasmanian Museum and Art Gallery bezoeken, waar een interessante serie exposities te zien is met kunst en kunstvoorwerpen uit het koloniale verleden van de regio. Het huisvest tevens het oudste gebouw van Hobart, de Commissariat Store, die in 1808 werd gebouwd.

Hobart per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Hobart is een relatief klein stadje, maar het huren van een auto maakt het voor u gemakkelijker om rond te reizen en het geeft u de vrijheid om de omgeving te gaan verkennen. Het Tasmanische landschap is afwisselend en vaak dramatisch met rijke bossen en ruige kustlijnen.

Boek uw huurauto nu