Zoek voor autoverhuur in Darwin

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Darwin

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Huur een auto in Darwin bij easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Waarschijnlijk de meest culturele stad in Australië is Darwin, de kosmopolitische en levendige hoofdstad van de Northern Territory. De meeste hoofdattracties van de stad liggen een paar minuten wandelen van het centrum, maar het landschap in de omgeving is ongelooflijk mooi en wisselend en zeker de moeite waard om te verkennen. easyCar levert autohuurfaciliteiten in Darwin en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel Australië. Autohuur in Darwin is een gemakkelijke en goedkope manier om deze fascinerende stad en de schitterende omgeving te verkennen.

Autohuur in Darwin

Goedkope autohuur in Darwin

Darwin ligt geografisch dichter bij Jakarta dan Sydney en de nabijheid van Azië is terug te vinden in de gevarieerde bevolking en de vele restaurants met verschillende Aziatische cuisines. De stad ligt vlakbij veel schitterende stranden met warme heldere wateren, perfect om in te zwemmen (vermijd echter het regenseizoen, waneer de giftige kubuskwal in de ondiepe wateren verschijnt). Voor meer culturele activiteiten is het Museum and Art Gallery of the Northern Territory een geweldige plaats om aboriginal kunst en geweldige kunstvoorwerpen uit het gebied rond de Stille Oceaan en Zuid-Azië te bezichtigen. Een ander fascinerend en uniek museum is de Australian Pearling Exhibition (parelvisserij) in de Darwin Wharf Precinct. Darwin heeft ook een aantal eigenaardige attracties die zeker een bezoek waard zijn.Het vissenvoeren bij de "Aquascene" waar duizenden vissen bij vloed in het ondiepe water verschijnen om met de hand gevoerd te worden is zeker een favoriet bij kinderen. Crocodylus Park is een prachtig en goed onderhouden dierenpark met een aantal enorme zoutwaterkrokodillen, de grootste reptielen op aarde, die in de meer afgelegen rivieren in de Northern Territory op hun prooi jagen.

Darwin per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Huur een auto in Darwin en rijd langs de kust naar sommige van de meer geïsoleerde en serene stranden, of verken de heuvels en regenwouden in de omgeving. Ga naar de East Point Reserve om de wallaby's tegen het avondschemeren te zien grazen, en zwem in het zoutwatermeer dat gelukkig het hele jaar door vrij is van kwallen!

Boek uw huurauto nu