Zoek voor autoverhuur in Canberra

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Canberra

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Huur een auto in Canberra bij easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. De hoofdstad van Australië, Canberra, is levendig en fris en bevat tientallen culturele hoogtepunten. Canberra werd gebouwd rond een adembenemend centraal meer en kreeg in 1908, nadat het als de hoofdstad werd gekozen, een facelift door de Amerikaanse architect Walter Burley Giffin. De brede, zonnige boulevards en de lommerrijke parken maken Canberra een schitterend voorbeeld van modern stadsontwerp. easyCar biedt huurfaciliteiten in Canberra en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel Australië. Autohuur in Canberra is een handige en goedkope manier om deze geweldige stad te verkennen en om andere bezienswaardigheden in de buurt te bereiken.

Autohuur in Canberra

Goedkope autohuur in Canberra

Canberra is een aantrekkelijke nette stad met een enorme hoeveelheid nationale schatten in de vele musea en galerijen, evenals een opwindend nachtleven, maar wordt vaak genegeerd als eenvoudig de plaats om politiek te spelen. Een aanzienlijke hoeveel studenten en een bloeiend cultureel leven geven Carberra echter een onverwachte gloed die bezoekers veel langer doet blijven dan aanvankelijke de bedoeling was! De National Gallery of Australia bevat een hoeveelheid kunstwerken van wereldklasse met inbegrip van eigentijdse werken van grootheden zoals Pablo Picasso, Jackson Pollock en Andy Warhol. Er is tevens een fantastische collectie inheemse, voornamelijk aboriginal kunst gehuisvest. Het National Museum of Australia is het land in een notendop - maar dan wel een hele grote! Met kunstvoorwerpen en geëxposeerde werken uit de koloniale en aboriginal tijden en helemaal terug naar de Palaeolitische periode, is dit een fascinerende plaats om te verkennen.

Canberra per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Veel mensen bezoeken Canberra op weg naar de spectaculaire Snowy Mountains voor geweldig skiën en snowboarden. Huur een auto in Canberra en u kunt dit bergparadijs op uw eigen tempo verkennen. Ga naar een luxe badplaats of rij door de adembenemende bergen en dalen.

Boek uw huurauto nu