Zoek voor autoverhuur in Byron bay

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Byron bay

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autoverhuur Byron Bay is goedkoop en gemakkelijk met easyCar – de voordelige, online autoverhuurspecialist. Het meest oostelijke punt van Australië, Byron Bay, is een tropisch vakantieparadijs. Met glinsterende azuurkleurige wateren boordevol zeeleven en een ontspannen kustatmosfeer is het een van de populairste bestemmingen in Australië.easyCar biedt autoverhuur in Byron Bay en op luchthavens en in stadscentra in heel Australië, inclusief Sydney, Perth, Brisbane, Cairns, Hobart, Darwin en Melbourne. Autoverhuur Byron Bay is een geweldige, voordelige manier om zelf op ontdekkingstocht te gaan door het adembenemende landelijke gebied rondom Byron Bay.

Autoverhuur Byron Bay

Goedkope autohuur Byron Bay

Byron Bay, dat wordt gedomineerd door de torenhoge Cape Byron vuurtoren, is een prachtig stadsgebied op de oostkust van New South Wales. Surfers komen in groten getale naar het gebied om de golven bij de Kaap te berijden, maar de stad biedt ook traktaties en schatten wie iets anders wil doen dan de brandingen trotseren! Het is een belangrijke halteplaats langs de geliefde oostkustroute van Brisbane naar Sydney, die het hele jaar door duizenden reizigers van alle leeftijden aantrekt. Dit geeft Byron Bay een kosmopolitische, Boheemse atmosfeer, met activiteiten zoals yoga en tai-chi die even populair zijn als zonnebaden en zwemmen. Natuurlijk zijn de stranden uit de kunst. Goudgekleurd, smetteloos en met adembenemende heldere wateren, het is verleidelijk om uren lekker in het zand te liggen! Als u dichter bij het zeeleven wilt komen kunt u een scubaduiktochtje organiseren of dolfijnen gaan kijken op een motorjacht. Tijdens het migratieseizoen zijn er ook duizenden bultrugwalvissen te zien. Byron Bay wordt een beetje uitbundiger tijdens de paasdagen wanneer de stad een geweldig East Coast Blues and Roots Festival organiseert met internationale muzikanten.

Byron Bay met de auto: fascinerende bezienswaardigheden tegen bodemprijzen

Huur een auto in Byron Bay en u kunt het stadsgebied en de omgeving in uw eigen tempo bekijken. Brisbane is slechts twee uren per auto verwijderd en is een opwindende plaats voor een lange dagtocht of een weekendje.De wereldberoemde goudkust ligt op 40 minuten van de stad en huist een aantal van de meest adembenemende stranden en bruisende badplaatsen in Australië. En als u verder in het zuiden naar Sydney of zelfs in het noorden naar Cairns wilt gaan, is een huurauto natuurlijk helemaal onontbeerlijk!

Boek uw huurauto nu