Zoek voor autoverhuur in Brisbane

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Brisbane

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Huur een auto in Brisbane bij easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Brisbane wordt vaak afgedaan als een stoppunt tussen Sydney en Cairns aan de oostkust, maar is in feite een zonnige en drukke stad met een gezond cultureel leven. Brisbane ligt aan de zuidelijke punt van Queensland, geniet een prettig klimaat en heeft fantastische stranden slechts een paar minuten lopen van de stad verwijderd. easyCar levert huurfaciliteiten in Brisbane en bij luchthavens en centrale locaties verspreid over geheel Australië. Autohuur in Brisbane geeft u de vrijheid om dit enorme gebied op uw eigen tempo te verkennen.

Autohuur in Brisbane

Goedkope autohuur in Brisbane

Brisbane staat bekend om zijn levendige nachtleven en glitzy hotels, maar de stad biedt een verrassende verscheidenheid aan culturele attracties. Het Queensland Cultural Centre huisvest een enorme kunstgalerij, museum, bibliotheek en een groot veelzijdig theater dat het hele jaar door evenementen brengt. Als alternatief voor de stranden, barbecues en driestheid, zult u genieten van een fascinerend bezoek. Natuurlijk komen velen naar Brisbane vanwege het bloeiende café-, bar- and restaurantleven, dat zijn hoogtepunt bereikt in gebieden zoals Paddington, New Farm en de West End. Backpackers stromen Brisbane binnen langs de roemruchte oostkustroute, dus zijn de clubs altijd tot barsten toe vol met een internationale menigte mensen die zich koste wat kost willen amuseren!Iets wat minder luidruchtig is de Lone Pine Koala Sanctuary, een leuke kleine dierentuin gevuld met Australische dieren waaronder 130 koala's. Voor koopjes op het gebied van kleding moet u de weekendmarkt aan de South Bank eens proberen.

Brisbane per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Veel bezoekers komen naar Brisbane ofwel noordwaarts naar Cairns of zuidwaarts naar Sydney. Als u van plan bent om deze steden te bezoeken, dan kunt u het best een auto huren in Brisbane om uw reis voort te zetten, of om gewoon de omgeving te verkennen zoals een dagtochtje naar de schitterende Mount Coottha.

Boek uw huurauto nu