Zoek voor autoverhuur in Alice Springs

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Alice Springs

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Huur een auto in Alice Springs bij easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Alice Springs ligt precies in het midden van het enorme Red Centre van Australië (zo genoemd vanwege de rode aarde) en is omgeven door een eindeloze stoffige platte woestijn. De isolatie van Alice Springs is zowel surreeël als indrukwekkend, met name bij het nabijgelegen Ayers Rock. easyCar levert huurfaciliteiten bij luchthavens en locaties in het centrum van Alice Springs en verspreid over geheel Australië. Autohuur in Alice Springs geeft u de vrijheid om dit fantastische gebied op uw eigen tempo te verkennen.

Autohuur in Alice Springs

Goedkope autohuur in Alice Springs

Alice Springs is een modern en aantrekkelijk stadje en ligt aan de (vaak droge) oevers van de Todd River. "The Alice", zoals het stadje liefkozend wordt genoemd, werd in 1870 opgericht als een relaisstation voor de bovengrondse telegraafverbinding. Alhoewel het stadje een redelijke keus aan goede restaurants en een aantal levendige bars heeft, komen de toeristen voornamelijk voor de natuurlijke wonderen. Ayers Rock, of Uluru, is een van de symbolen van Australië. Deze enorme felrode rots rijst plotseling en mysterieus op uit het omgevende landschap en is een waarlijk indrukwekkend gezicht.Andere natuurlijke attracties die de moeite van een bezoek waard zijn o.a. het MacDonnell National Park met een spectaculair landschap dat delen van de MacDonnell Ranges omvat en onder meer de beste 'bush walking' en het beste kamperen in het land biedt. Neem in het centrum van het stadje eens een kijkje in het Central Australian Visitor Information Centre voor meer informatie over de nabije omgeving.

Alice Springs per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Huur een auto in Alice Springs, zodat u de bezienswaardigheden in de omgeving gemakkelijk en op uw eigen tempo kunt bereiken. Naast een tochtje naar Uluru om de geweldige Ayers Rock te bezichtigen, kunt u ook naar het fantastische Finke Gorge National Park gaan, wat op 140 km afstand via een toeristische route te bereiken is.

Boek uw huurauto nu