Zoek voor autoverhuur in Adelaide

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Adelaide

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Huur een auto in Adelaide bij easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Deze aantrekkelijke Australische stad heeft een zonnige, verfrissende atmosfeer en een levendig nachtleven dat bezoekers van over het gehele land trekt. De hoofdstad van Zuid-Australië, Adelaide, is lommerrijk en groot, en een biedt een combinatie van bezienswaardigheden van de grote stad met het gevoel van een plattelandsstad. Met haar geweldige culturele attracties, restaurants, bars en natuurlijk openluchtactiviteiten, is Adelaide is een geweldige plaats om een aantal dagen door te brengen. easyCar biedt huurfaciliteiten in Adelaide en bij luchthavens en steden verspreid over geheel Australië. Autohuur in Adelaide is goedkoop en handig met easyCar, en geeft u de vrijheid om dit prachtige gebied op uw eigen tempo te verkennen.

Autohuur in Adelaide

Goedkope autohuur in Adelaide

Adelaide ligt aan de voet van de rollende heuvels van de Mount Lofty Ranges en aan de kust van de Golf van St Vincent. Het centrum zelf is omgeven met een serene groene strook, wat de stad een frisse en gezonde uitstraling geeft. Liefhebbers van wijn mogen de nabijgelegen Barossa Valley niet missen. Haar producten worden over de gehele wereld geëxporteerd. Maak een rondleiding door de wijngaarden en proef deze heerlijke fruitige wijn direct van de bron. Voor winkelen en restaurants is Rundle Street de plaats om te bezoeken met haar enorme mall waar alles te koop is, van groenten en fruit tot designer kleding. Voor meer culturele activiteiten bevat de Art Gallery of South Australia een indrukwekkende collectie Australische en internationale kunst van zowel eigentijdse als koloniale kunstenaars.

Adelaide per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Huur een auto in Adelaide en u kunt op uw gemak de stad gaan verkennen en vervolgens doorgaan naar het platteland. De Mount Lofty Ranges is een geweldig gebied om rond te reizen, met om elke hoek schitterende uitzichten, goed begaanbare wandelpaden en een picknickplaats. Vergeet niet een bezoek te brengen aan Glenelg, het populairste parelwitte strand van Adelaide, waar zich ook een aantrekkelijk pretpark in ouderwetse stijl bevindt.

Boek uw huurauto nu