Zoek voor autoverhuur in Sebastian

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Sebastian

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in San Sebastian – Autoverhuur in San Sebastian

Huur een auto in San Sebastian via easyCar - de low-cost, online autohuurspecialist. easyCar biedt autohuurfaciliteiten in San Sebastian en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel Spanje met inbegrip van Alicante, Madrid, Malaga, Jerez, Barcelona, Granada, Benidorm en Sevilla.

Low-cost autohuur in San Sebastian - Low-cost autoverhuur in San Sebastian

San Sebastian ligt 21 km ten westen van de Franse grens aan de Baai van Biskaje en omgeven door groene bergen. San Sebastian is een populaire bestemming bij Spaanse vakantiegangers en is ook een ideale basis waar vanuit de Baskische regio ondekt kan worden met low-cost autohuur van easyCar. San Sebastian is een smaakvolle badplaats vol rustige natuurlijke plaatsen en heeft de toerist veel te bieden. Het is de moeite waard om hier eens een kijkje te nemen.

San Sebastian per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

San Sebastian heeft 3 stranden; het grootste strand is La Zarriola, La Concha wordt gezien als een van de mooiste in Europa en Ondareta heeft een duidelijk vorstelijke sfeer dankzij de villa's en tuinen die naar het strand leiden. Er is geen tocht naar San Sebastian compleet zonder een bezoek te brengen aan de oude stad met zijn nauwe keistenen straatjes vol bars en restaurants. Bezoek de Basilica van Santa Maria del Coro in de enige originele straat in de oude stad van San Sebastian die nog over is na de brand in 1813.

Boek uw huurauto nu